linux kaba kuvvet hakkında ( brute force) ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar öncelikle Merhaba herkese,

Biliyorsunuz önceden kaba kuvvet saldırılarında 3 5 yanlış denemeden sonra otomatik olarak engel gelmiyordu baya önceden tabiki şuanda instagramda olsa facebookta olsa 5.denemeden sonra artık deneme hakkımız olmuyor dolayısıyla kaba kuvvet saldırıları imkansız hale geliyor. bunun önüne geçmek için her 5 10 denemede bir ıp değiştiren ücretli bruteforce programları var .
fakat bunların ücretsiz olanlarıda var mıdır ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Googleden araştırdım da sayılı ip changer programı gördüm kimsenin bu programı hayrına vereceğini sanmam.

PROFESSİONAL FİFA PLAYER
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende ugrastım bunun ıcın ama kımse yardımcı olmadı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Googleden araştırdım da sayılı ip changer programı gördüm kimsenin bu programı hayrına vereceğini sanmam.
zaten arasanda bazen bulamıyacağın birşey yani çok çok profesyonel hackerlar tarafından kullanılan şeyler bunlar salisede bile ıp değiştierbilen binlerce şifre deneyebilen programlar bunlar hatta milyonlarca deneyebilir.. tabi onlara erişmek mümkün değil ama yinede ücretsiz vardır diye düşünüyorum
Post automatically merged:

Linux güzel bir işletim sistemi
spamını başka yerde yap raporladım seni adamlar muhabbet bölümü koymuş git orada yorum kas !

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
zaten arasanda bazen bulamıyacağın birşey yani çok çok profesyonel hackerlar tarafından kullanılan şeyler bunlar salisede bile ıp değiştierbilen binlerce şifre deneyebilen programlar bunlar hatta milyonlarca deneyebilir.. tabi onlara erişmek mümkün değil ama yinede ücretsiz vardır diye düşünüyorum
Post automatically merged:

spamını başka yerde yap raporladım seni adamlar muhabbet bölümü koymuş git orada yorum kas !

İlgin için teşekkür ederim iyi geceler :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ücretli bulursunda ücretsiz zor kankam

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
well almost everyone uses windows, but I have heard many comments about the Linux System it would be good to try it one day

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...