zaten arasanda bazen bulamıyacağın birşey yani çok çok profesyonel hackerlar tarafından kullanılan şeyler bunlar salisede bile ıp değiştierbilen binlerce şifre deneyebilen programlar bunlar hatta milyonlarca deneyebilir.. tabi onlara erişmek mümkün değil ama yinede ücretsiz vardır diye düşünüyorumGoogleden araştırdım da sayılı ip changer programı gördüm kimsenin bu programı hayrına vereceğini sanmam.
spamını başka yerde yap raporladım seni adamlar muhabbet bölümü koymuş git orada yorum kas !Linux güzel bir işletim sistemi
zaten arasanda bazen bulamıyacağın birşey yani çok çok profesyonel hackerlar tarafından kullanılan şeyler bunlar salisede bile ıp değiştierbilen binlerce şifre deneyebilen programlar bunlar hatta milyonlarca deneyebilir.. tabi onlara erişmek mümkün değil ama yinede ücretsiz vardır diye düşünüyorum
Post automatically merged:
spamını başka yerde yap raporladım seni adamlar muhabbet bölümü koymuş git orada yorum kas !
Hile düzeltmek için uzun zamana ihtiyaç var mı ?
teşekkür ederim
eyvallaah
hhaahaha
quqhhahaha
Lütfen mesajı silmeyin, lütfen kardeşim
vermezler ama crak vardır illakiGoogleden araştırdım da sayılı ip changer programı gördüm kimsenin bu programı hayrına vereceğini sanmam.
eminmisin geçen denedim şifremi 15.siraya koydum bilerek kırmadı sonra 5.siraya koydum kırdı instashelldi kullandiğimBu sınıra takılmadan yapıyor:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yav kardeşim spam yapmayin demiyormuyuzzz ulan konu ile ilgili bisey yaz bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?