Linuxmu,Windowsmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thıs Is Afyon
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bilgisayarıma linux kurmak istiyorum ama daha önce hiç kurmadım.
Linux işletim sistemi ile windows arasındaki farklar,faydaları,zararları neler.
Bilgisi olan biraz yardımcı olabilirmi Teşekkürler.

Russian Special Military Cat
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle sade linux mu kuracaksın yoksa bir modu mu mesela Arch Linux var Kali var ne çeşit bir linux kuracaksın?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kali Linux kuracağım ama merak ettim 2 mod arasındaki fark nedir?
Kali hack işletim sistemi olarak geçer fakat daha iyileri de var diye biliyorum. Genel olarak bunun adı var diye böyle gözükebiliyor. Kuracaksan discord üzerinden veya pm yoluyla yardımcı olabilirim. Fakat bilgisayarının anakartı buna uyumlu olup olmadığına da bakmamız gerekiyor.

Thıs Is Afyon
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kali hack işletim sistemi olarak geçer fakat daha iyileri de var diye biliyorum. Genel olarak bunun adı var diye böyle gözükebiliyor. Kuracaksan discord üzerinden veya pm yoluyla yardımcı olabilirim. Fakat bilgisayarının anakartı buna uyumlu olup olmadığına da bakmamız gerekiyor.
Ilgilendigin icin teşekkür ederim sana bu ay sonu gibi mesaj atsam olurmu suanda uni deyim memlekette degilim eve gidince ulsayaim tabi müsaitseniz.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hiç kullanmadıysan ubuntu kur geç. terminal için sudo komutlarına bak terminale aşina olursan başka sürümlere geç

░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Terminal ve python hack ile uğraşıyorsan Kali Linux Perfect senin için :)
Emulator İle Başlayabilirsin

Üye
6 HİZMET YILI
Eğer hack ile gerçekten haşır neşir olmak istiyorsan Kali Linux'u kurman senin için en hayırlısı olur, ama diyorsan ben arada cs atayım Ubuntu ve ona kuracağın PlayOnLinux yazılımı senin için en iyi tercih olur. Ben bir çok linux dağıtımı ve çeşitli unix kernelleri ile profesyonel olarak uğraştım. Şöyle söyleyebilirim ki gündelik açıdan kullandığım en performanslı işletim sistemi Ubuntu oldu. Hatta ilkel sayılabilecek bilgisayarımda en yüksek ayarlarda CS:GO'yu 140 civarı FPS ile çalıştırdım. Emulator olayına gelince, iyi bir performans alamaz ve soğuyabilirsin. Eğer kendine uygun olan Linux dağıtımını bulmak istiyorsan internette sunucu üzerinden emule edebileceğin bir site var. Yavaş ama arayüz seçmek istiyorsan ideal. Üniversite ortamı için (powerpoint gibi) sıkıntı yaratabilir. Eğer gündelik olarak kullanmak istiyorsan Kali Linux değil, Ubuntu kurmalısın. Uygun firmware ve program ile Ubuntu'yu Kali'ye çevirebilirsin. Zira Kali Linux Ubuntu üzerine kurulmuş bazı programlardan ibaret. Eğer Ubuntu üzerinde çalışırsan, Windows'a gerek kalmayacağına seni temin edebilirim. Ayrıca, kurması en kolay sürümlerden biridir. Allah bilir kaç kere proxy kurmuşumdur Ubuntu ile. Son olarak, birçok işin terminal ile yapılıyor olması gözünü korkutmasın. İnternetten yapacağın bir kaç dakikalık bir araştırma ile hemen aşina olabilirsin.

HİL
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
pyhton hack dersleri nerden alıyosun ben de meraklıyım yavaş yavaş öğreniyorum

Thıs Is Afyon
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Eğer hack ile gerçekten haşır neşir olmak istiyorsan Kali Linux'u kurman senin için en hayırlısı olur, ama diyorsan ben arada cs atayım Ubuntu ve ona kuracağın PlayOnLinux yazılımı senin için en iyi tercih olur. Ben bir çok linux dağıtımı ve çeşitli unix kernelleri ile profesyonel olarak uğraştım. Şöyle söyleyebilirim ki gündelik açıdan kullandığım en performanslı işletim sistemi Ubuntu oldu. Hatta ilkel sayılabilecek bilgisayarımda en yüksek ayarlarda CS:GO'yu 140 civarı FPS ile çalıştırdım. Emulator olayına gelince, iyi bir performans alamaz ve soğuyabilirsin. Eğer kendine uygun olan Linux dağıtımını bulmak istiyorsan internette sunucu üzerinden emule edebileceğin bir site var. Yavaş ama arayüz seçmek istiyorsan ideal. Üniversite ortamı için (powerpoint gibi) sıkıntı yaratabilir. Eğer gündelik olarak kullanmak istiyorsan Kali Linux değil, Ubuntu kurmalısın. Uygun firmware ve program ile Ubuntu'yu Kali'ye çevirebilirsin. Zira Kali Linux Ubuntu üzerine kurulmuş bazı programlardan ibaret. Eğer Ubuntu üzerinde çalışırsan, Windows'a gerek kalmayacağına seni temin edebilirim. Ayrıca, kurması en kolay sürümlerden biridir. Allah bilir kaç kere proxy kurmuşumdur Ubuntu ile. Son olarak, birçok işin terminal ile yapılıyor olması gözünü korkutmasın. İnternetten yapacağın bir kaç dakikalık bir araştırma ile hemen aşina olabilirsin.
Eywallah Çok yardımcı oldun teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
Post automatically merged:

pyhton hack dersleri nerden alıyosun ben de meraklıyım yavaş yavaş öğreniyorum
Kardeşim udmy gibi sitelerden veya kitaplardan faydalanabilirsin. :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Önce hiçbirini kurmadan önce sanal makineye kur kali linuxu orada az da olsa ilgini çekiyor mu bak çünkü çekmeyecek ise gereksiz yüklemiş olursun.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Normal bir kullanıcıysan(oyun oynayan, müzik dinleyen, internette gezinen...) Linux kurmanı önermem

Thıs Is Afyon
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Eğer beğendin ve yapmak istiyorsan bildiğim kadarıyla dell ve lenovo muydu neydi dell kesin de diğer bilgisayar sürümünü bilmiyorum. İşte yardım edebilirim. Format falan atarken.
Tamam ben bi sanal makinada deniyeyim eğer beğenirsem sana mesaj atarım saol.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hack programları kullancaksan linux oyun icin windows

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
kurma knk deneme bile xd

Üye
6 HİZMET YILI
Linux Ubuntu one piece chapter formats available for video

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hack için linux normel insan için windows :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...