Çözüldü Linux'tan win10 a nasıl geçebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar şu an bilgisayarımda ubuntu 23.10 yüklü yüklerken hatalı yükledim sanırım windows 10 a geri dönüş yapamıyorum ve ssd'ye işlem yapılmıyo (120gb sdd - 500gb hdd var) Ubuntuyu 500 gb hdd ye yükledim windows 10 u nasıl yükleyebilirim. Win10 iso dosyasını yazdırdım fakat yükleme ekranında disklerim gözükmüyor bunu nasıl onara bilirim.

Çözüm
Öncelikle Windows 10 ISO dosyasını indirip, en az 8 GB kapasiteli bir flash belleğe yüklemeniz gerekiyor. Ardından, flash belleği bilgisayarınıza takın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar açılırken, BIOS ayarlarına girmek için F2 veya Delete tuşuna basın. BIOS'ta, önyükleme sırasını değiştirerek takılı USB belleği ilk sıraya alın ve ardından F10 tuşuna basarak çıkış yapın. Bilgisayar yeniden başladığında, Windows kurulum sihirbazı menüsü karşınıza çıkacak. Geri kalan adımları takip ederek Windows kurulumunu tamamlayabilirsiniz. Eğer zorlanırsanız, YouTube'da birçok destek videosu bulunmaktadır.
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Öncelikle Windows 10 ISO dosyasını indirip, en az 8 GB kapasiteli bir flash belleğe yüklemeniz gerekiyor. Ardından, flash belleği bilgisayarınıza takın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar açılırken, BIOS ayarlarına girmek için F2 veya Delete tuşuna basın. BIOS'ta, önyükleme sırasını değiştirerek takılı USB belleği ilk sıraya alın ve ardından F10 tuşuna basarak çıkış yapın. Bilgisayar yeniden başladığında, Windows kurulum sihirbazı menüsü karşınıza çıkacak. Geri kalan adımları takip ederek Windows kurulumunu tamamlayabilirsiniz. Eğer zorlanırsanız, YouTube'da birçok destek videosu bulunmaktadır.

Son düzenleme:
Çözüm
Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Günaydın MBR Olarak mı Yoksa GPT Olarak Mı USB'ye İso Aldınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...