Linyx kullanan varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş sanal makine olarakmı ? yoksa direk windows kaldırıpda mı kurdun Eğer linux oyun vb oynamak için kuruyorsan hiç kurma sadece program vb yazabilirsin açık kod yardımı var mesela ip vurabilirsin trojan oluşturabilir başka pc ye sızabilir bilgi çalarsın vb

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
HileliAdam851' Alıntı:
Kardeş sanal makine olarakmı ? yoksa direk windows kaldırıpda mı kurdun Eğer linux oyun vb oynamak için kuruyorsan hiç kurma sadece program vb yazabilirsin açık kod yardımı var mesela ip vurabilirsin trojan oluşturabilir başka pc ye sızabilir bilgi çalarsın vb

kurmayı düşünüyordum ama kurmayayım o zaman eyvallah

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
TheSayko' Alıntı:
HileliAdam851' Alıntı:

kurmayı düşünüyordum ama kurmayayım o zaman eyvallah

Önemli deil kardeşim kullanmak istiyosan flash bellek kurabiliyon 16 gb lik al 3-4 gb kurucak sonra kalanı indirip kurdukların vb olucak

YNSEMRE.BLT
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
linux u oyun için kuracaksan kurma ama program işleriyle ugraşacaksan kur açık kodlamdalı çünkü yok ben hem program hemde oyun istiyorum diyorsan sanal makine indir onla bereber hem windows hemde linux kullanabilirsin

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
YuNus4646' Alıntı:
linux u oyun için kuracaksan kurma ama program işleriyle ugraşacaksan kur açık kodlamdalı çünkü yok ben hem program hemde oyun istiyorum diyorsan sanal makine indir onla bereber hem windows hemde linux kullanabilirsin

kardeş ben yazdım zaten aynısını :)  sadece hem oyun oynayıp hemde program yazcaksan demedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...