Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lise 1 öğrencisi notları yüzünden sınıfta kalabilir mi?
Bedenden kalmaz fakat diğer derslerden kalabilir. Pandemiden dolayı sistem nasıl bilmiyorum fakat kalabilir.
Tek çare çalışmak. Normalde ortalama yüksek old. için son büte girdikten sonra geçiyor olması lazım.
Dostum edebiyat hariç diğer derslerden kalabilirsin 9.sınıfta ama 10. sınıfta derslerden kalamazsın. Yani 9. sınıf lisenin başlangıcı olduğu için sadece Edebiyattan kalma konulmuştur. İyi Forumlar Dilerim
Kalma yok diye biliyorum herkes geçiyor iyi yada kötü ama normalde olsa edebiyattan sorumluluk sınavına girmesi gerekir bu yüzden bu açığı kapatması lazım 9 böyle zorlanırsa 10 biraz zorlayabilir çünkü bir tık zorlaşıyor
Edebiyatı 50'nin altında olup 5 dersten zayıfı olmadığı sürece sıkıntı olmaz. Edebiyat'tan zayıfı olsa dahi sorumlu olarak geçiriyorlar. Bir sıkıntı olmaz yani.
Dostum Ana baraj derslerini vermezse kalabilir
Beden dersinden her hoca 5 verir o dersten nasıl bırakıyorlar anlamadım
Ama matemetik ve edebiyatını düzeltir ise iyi bir ortama puan alır net olarak
Kalamazsın diyenler nerde yaşıyor bilmiyorum ama ben lise okurken bütün sınıflarda kalabiliyordun. Yani sınıf tekrarı vardı, tabi max 2 kere oluyordu 2 kere sınıfı geçemezsen okul direkt olarka seni atıyordu. Tabi bir tane daha istisna var Türk dil ve Edebiyat - Dil Anlatım gibi dersler zorrunlu olduğu için bunlardan kalsan bile geçiyordun ama bu dersleri vermezsen diplomanı alamıyordun şu an nasıl bilemem.