Bundan biyografi yazarim hocam elinize sağlıkLise güzeldir, Lise hayatınızda geçireceğiniz en eğlenceli ve unutulmaz dostlukları arkadaşlıkları yaşayacağınız yerdir. Üniversite - ortaokul ..vs hiç biri lise gibi olmuyor.
Sınav konusunda , evde ders çalıştığımı hatırlamıyorum , dinlersem derste dinlerdim , haricinde kopya olayı ise hocaya ve oturduğun sıraya göre değişiyordu , profesyonellik bunu gerektirir standart kopya olmaz
Bazı hocaların sınavların da kravatın arkasına 10 cm lik bir kağıdı güzelce yapıştırıyordum , hafif öne doğru kağıda eğildiğimde yazıları kucağımdan okuyor , hoca yaklaşınca dik duruyor ve kravat düz pozisyon aldığından kağıt görünmüyordu.
Diğer yöntemim Bant ve kağıt ile sıranın altına kızaklı sistem yapmıştım kağıdı sıranın altındaki kızağa koyuyor rahatça ileri geri ittirip çekebiliyordum.
Kış aylarında ise Montun içine yapıştırıyordum kopyaları.
Dediğim gibi farklı hocalara farklı kopya stilleri vardı, mesela matematik hocamızın gözü artık emeklilik yolunu gözlüyor pek ilgilenmiyordu , sınav öncesi bir posta gazetesi alıyorduk sınav sonuna kadar bulmaca çözüyordu kadın onun dersinde kopya yerine kağıt değişimi yapıyorduk sınıfın %70 'i aynı puanı alıyordu.
Üniversitede ise knight online belasına bulaşmıştım kopyayı yazmakla bile uğraşmıyor , arkadaşlardan aldığım ders notlarını kantinden %25 boyutunda ufalttırıp direk sınavda cebimden yada uzun kolluysa bilekle kazak yada gömlek arasından rahatça çekiyordum.
Bir tek zorlandığım üniversite hocası vardı , adam zehir sınıfı bırak koca okulda 500 öğrenci varsa onun dersini alan 10 tanesi anca geçebiliyordu. Yaz okulu da fayda etmiyordu gene kalıyorduk.
Üniversite yönetimi baktılar ki bölümler mezun veremiyor o hocadan dolayı , öğrenci sayısı da aşırı çoğaldı , sınava o hoca yerine farklı bir hocayı sokup tahtaya cevapları yazdırmışlardı , tek dersi bekleyen ben o yıl mezun olmuştum tabi benim gibi yüzlercesi
Hocam bu tutar bu arada iyi fikir dusunsene ayağını yan yapiyosun ayağının tabanını okuyor arkadasinkopya falan çek ayağının altına yaz ben yakalanıyorum ama birşey olmuyor korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?