Lise döneminizde sınavlarınız nasıldı ve lise sınavlarına nasıl çalışılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım, bugün sohbet ve muhabbet amaçlı lise döneminde sınavlara ne kadar çalışıyordunuz veya ne kadar çalışıyorsunuz? Kalacağınız sınavlarda geçmek için ne çeşit kopya yöntemleri kullandınız? Şu an lise okuyan kardeşlerinize nasıl önerilerde bulunursunuz? Konu eğlence, muhabbet amaçlı açılmıştır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sınava son gün çalışmamak çok önemli. Ortaokuldaki kadar rahat olamayacaksın. Günlük 30dk düzenli çalışmak her şey için yeterli aslında ama düzenli olmalı. Ayrıca dersleri derste dinle evde çalışırım diyip geçme.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Lise dönemin de herkesin yaşadığı bir durum vardır ortam oluşturmak veya bir ortama katılmak her şeyden önce derslere odaklanmak gerekli bu yüzden arkadaş çevreni biraz daha sonraya sakla genelde herkes aynı hatayı yapıyor bende dahil.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba,

Bir gün öncesinden çalışıyorduk :D ama her gün tekrar yapmanı tavsiye ederim böylelikle çok kolay oluyor denemeni tavsiye ederim, öğretmenlerin favori öğrencileri vardır dersleri iyi olmasa da rolünü iyi yapmaları yeterlidir örnek verecek olursam okulda kitap elinde hocalara koşa koşa soru sormaya giden kişiler gerçekten yalanlarına kendilerini inandırırlar ve derste en ufak seste geleceğimizi çalacaksınız bizi etkilemeye ne hakkınız var şeklinde konuşmalar gerçekleştirirler hocaların gözlerine girerler ve sözlülerden yüksek not alır beklenen üniversite sınavı günü gelir o gün geldiğinde yalanları koca duvar olmuş ve altında kaldıklarını hissederler başarı elde edemezler bunu okuyanların lise de böyle olmamasını öneririm iyi çalımalar dilerim

Eğlenme konusunda insanlar artık günümüz gereğince her şeyden çekinmektedir, cool görüneceğim diye keyif alacağı olayları yapmaktan çekiniyor, çekinmeyin arkadaşlarınızla zaman geçirin nasıl göründüğünüzü önemsemeyin
:powerdog:

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sınavda telefondan bakarsan başarılı olucaksın

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Lise güzeldir, Lise hayatınızda geçireceğiniz en eğlenceli ve unutulmaz dostlukları arkadaşlıkları yaşayacağınız yerdir. Üniversite - ortaokul ..vs hiç biri lise gibi olmuyor.

Sınav konusunda , evde ders çalıştığımı hatırlamıyorum , dinlersem derste dinlerdim , haricinde kopya olayı ise hocaya ve oturduğun sıraya göre değişiyordu , profesyonellik bunu gerektirir standart kopya olmaz :p

Bazı hocaların sınavların da kravatın arkasına 10 cm lik bir kağıdı güzelce yapıştırıyordum , hafif öne doğru kağıda eğildiğimde yazıları kucağımdan okuyor , hoca yaklaşınca dik duruyor ve kravat düz pozisyon aldığından kağıt görünmüyordu.

Diğer yöntemim Bant ve kağıt ile sıranın altına kızaklı sistem yapmıştım kağıdı sıranın altındaki kızağa koyuyor rahatça ileri geri ittirip çekebiliyordum.

Kış aylarında ise Montun içine yapıştırıyordum kopyaları.

Dediğim gibi farklı hocalara farklı kopya stilleri vardı, mesela matematik hocamızın gözü artık emeklilik yolunu gözlüyor pek ilgilenmiyordu , sınav öncesi bir posta gazetesi alıyorduk sınav sonuna kadar bulmaca çözüyordu kadın onun dersinde kopya yerine kağıt değişimi yapıyorduk sınıfın %70 'i aynı puanı alıyordu.

Üniversitede ise knight online belasına bulaşmıştım kopyayı yazmakla bile uğraşmıyor , arkadaşlardan aldığım ders notlarını kantinden %25 boyutunda ufalttırıp direk sınavda cebimden yada uzun kolluysa bilekle kazak yada gömlek arasından rahatça çekiyordum.

Bir tek zorlandığım üniversite hocası vardı , adam zehir sınıfı bırak koca okulda 500 öğrenci varsa onun dersini alan 10 tanesi anca geçebiliyordu. Yaz okulu da fayda etmiyordu gene kalıyorduk.

Üniversite yönetimi baktılar ki bölümler mezun veremiyor o hocadan dolayı , öğrenci sayısı da aşırı çoğaldı , sınava o hoca yerine farklı bir hocayı sokup tahtaya cevapları yazdırmışlardı , tek dersi bekleyen ben o yıl mezun olmuştum tabi benim gibi yüzlercesi :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hiçbir zaman sınavlara çalışmazdım hep net cafeler'e kaçıp oyun oynardık hepte memnun kaldım o kararımdan sınavlara gelince de kızlar lise de seviyolardı beni kopya veriyolardı sağ olsunlar onlar sayesinde geçmiştik ama şimdi ne yapacak lisede ki arkadaşlar onlarda kendilerine kopya hazırlayabilirler küçük küçük veya arkadaşları varsa çalışkan ondan alabilirler

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Lisede her gün azar azar olacak şekilde adam akıllı çalışmak önemli . Liseye geri dönebilseydim net uygulardım bunu . Hem sınavlar için hem de üniversite sınavı için oldukça yararlı bir çalışma stili .

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Lise güzeldir, Lise hayatınızda geçireceğiniz en eğlenceli ve unutulmaz dostlukları arkadaşlıkları yaşayacağınız yerdir. Üniversite - ortaokul ..vs hiç biri lise gibi olmuyor.

Sınav konusunda , evde ders çalıştığımı hatırlamıyorum , dinlersem derste dinlerdim , haricinde kopya olayı ise hocaya ve oturduğun sıraya göre değişiyordu , profesyonellik bunu gerektirir standart kopya olmaz :p

Bazı hocaların sınavların da kravatın arkasına 10 cm lik bir kağıdı güzelce yapıştırıyordum , hafif öne doğru kağıda eğildiğimde yazıları kucağımdan okuyor , hoca yaklaşınca dik duruyor ve kravat düz pozisyon aldığından kağıt görünmüyordu.

Diğer yöntemim Bant ve kağıt ile sıranın altına kızaklı sistem yapmıştım kağıdı sıranın altındaki kızağa koyuyor rahatça ileri geri ittirip çekebiliyordum.

Kış aylarında ise Montun içine yapıştırıyordum kopyaları.

Dediğim gibi farklı hocalara farklı kopya stilleri vardı, mesela matematik hocamızın gözü artık emeklilik yolunu gözlüyor pek ilgilenmiyordu , sınav öncesi bir posta gazetesi alıyorduk sınav sonuna kadar bulmaca çözüyordu kadın onun dersinde kopya yerine kağıt değişimi yapıyorduk sınıfın %70 'i aynı puanı alıyordu.

Üniversitede ise knight online belasına bulaşmıştım kopyayı yazmakla bile uğraşmıyor , arkadaşlardan aldığım ders notlarını kantinden %25 boyutunda ufalttırıp direk sınavda cebimden yada uzun kolluysa bilekle kazak yada gömlek arasından rahatça çekiyordum.

Bir tek zorlandığım üniversite hocası vardı , adam zehir sınıfı bırak koca okulda 500 öğrenci varsa onun dersini alan 10 tanesi anca geçebiliyordu. Yaz okulu da fayda etmiyordu gene kalıyorduk.

Üniversite yönetimi baktılar ki bölümler mezun veremiyor o hocadan dolayı , öğrenci sayısı da aşırı çoğaldı , sınava o hoca yerine farklı bir hocayı sokup tahtaya cevapları yazdırmışlardı , tek dersi bekleyen ben o yıl mezun olmuştum tabi benim gibi yüzlercesi :D
Bundan biyografi yazarim hocam elinize sağlık

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çok hızlı geçti bende anlamadım 😎

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yari kopya yarısınıda çalışarak bitirdik hala daha sınava giriyoruz evlenme çağına geldik hala sınava giriyoruz ben anlamadım :D

Üye
3 HİZMET YILI
Kankim bizim okulda sınavlar çok kolaydı ben çalışmamama rağmen yüksek alıyordum ortalamam 87 di

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hep son gün çalışırdım ve normal derslerim hep kötü bilgisayar derslerimi full çekerdim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka vallaha hiç çalışmayıp kopya çekerek çoğu kişiden yüksek alırdım. önermem ama üşengeçsen yapabilirsin sonunda da ticaret falanla ugrasmayıp okumayı düsünüyorsan hic yapma

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kopya falan çek ayağının altına yaz ben yakalanıyorum ama birşey olmuyor korkma

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
orta okuldaki rahatlığn olursa direk sınıfta kalırsın 9. sını geçtikten sonra çok zor değıl 11de biraz zor ama diyerleri kolay

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Özel okulda okuduğum için iyiydi ya 10 soruluk sınav da 7 sorunun cevabını tahtaya yazar çay içmeye giderdi

Üye
2 HİZMET YILI
ciddili başarı istiyosan hafta sonları ve son gün öğleden itibaren çalışcıan hep iyi geliyodu xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...