Lisede öğretmen bir eşyaya el koyabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar selam ben okul tuvaletinde juul içerken hoca baskın attı aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi haftaya da vermezse ne yapmam gerekiyor? sonsuza kadar onda kalma hakkı var mı
not: lise 3'üm yaşımı eskiden yanlış yazmışım

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sonsuza kadar onda kalamaz okul idaresine teslim etmek zorunda. Müdüre verir yüksek ihtimal sana da bildirir. Gider alırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
El koyma gibi bir hakka sahip değil hocadan kibarca 1 2 gün sonra rica et

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Seve seve vermek zorunda vermez ise müdüre şikayet et ama sende suçlusun orası ayrı olay.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aga 1 2 gün max durur sonra geri iste baktın vermiyo şikayet et dilekce yaz hakkı yok

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar selam ben okul tuvaletinde juul içerken hoca baskın attı aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi haftaya da vermezse ne yapmam gerekiyor? sonsuza kadar onda kalma hakkı var mı
Kesinlikle müdür olsun ogretmen olsun bi ogrencinin eşyasına el koyamaz devlet degil sonucta hakimde degil savcıda degil ya ailene teslim eder yada sana etmeside lazım zaten bazı okullarda sigara iccildigi icin eskiden yakalanınca ücret alıyolardı müdürler simdi o varmı bılmıyorum ama el koyma gibi bi soz konusu kesinlikle yok

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kalıcı olarak alamaz ama sende okulda yapmaman gerekn şeylere dikkat et.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sıkıntı çıkarmaya gerek yok zaten. Sadece net tavırınızı belli edin. 3-5 kuruş aldıkları maaş ile akılları sıra sözde orada öğrencileri terbiye edecekler. Gidip güzelce isteyin yoksa veliniz ile gidin. İşin içine ciddiyet bindiğinde verecektir.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İşin aslın onun alığını ispatlayamazsın muhtemelen yani durum ilerlese mahkeme felan.Ama saygılı b,r şekilde rica etsen çıkışta vermesi gerekli etik olarak.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Normalde hiç bir alma hakkı yok, kaldı ki çıkışta versin. Kendisinden kibarca isteyebilirsin, vermezse sana kalmış, şikayet de edebilirsin.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çok siniri bozucu telefonu alıyorlar, getirmeyin diyorlar birde getirmezsem nasıl haberleşcem

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Nasıl yakalatıyonuz anlamıyorum ki bizde gittik liseye :D.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kesinlikle müdür olsun ogretmen olsun bi ogrencinin eşyasına el koyamaz devlet degil sonucta hakimde degil savcıda degil ya ailene teslim eder yada sana etmeside lazım zaten bazı okullarda sigara iccildigi icin eskiden yakalanınca ücret alıyolardı müdürler simdi o varmı bılmıyorum ama el koyma gibi bi soz konusu kesinlikle yok
perşembe günü aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi müdüründe haberi var cuma gitmedim okula pazartesi isticem bakalım vermezse sorun çıkarıcam hoca juulu 100-150tl sanıyor herhalde :D
Post automatically merged:

Nasıl yakalatıyonuz anlamıyorum ki bizde gittik liseye :D.
kral bizim tuvalette çok sigara olayı oluyor baskın attılar yakalattık

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Öğretmenin eşyana el koyma hakkı yok. Eğer haftaya da vermezse müdüre şikayet et o da olmazsa aileni getirt her türlü verilir.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
perşembe günü aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi müdüründe haberi var cuma gitmedim okula pazartesi isticem bakalım vermezse sorun çıkarıcam hoca juulu 100-150tl sanıyor herhalde :D
Post automatically merged:

kral bizim tuvalette çok sigara olayı oluyor baskın attılar yakalattık
Nöbetçi dikin sizde sırayla :D.Yapmayın ufak tüyolar bunlar.Üstlerde boşluk yokmu saklayın bi yerine bulamaz en azından tekliydi felan kurtarırsınız :D.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
max 3 gün sonra git nazik kibarca söyle bir daha yapmicam diye iyi niyetli bir hocaysa verir

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
el koyma hakkına sahip değil sen 2-3 gün git yanına en sonunda müdüre gidersin alırsın

gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
el koyma hakkı yok kibarca iste verir ,vermezse müdüre teslim eder ondan alırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...