Uzman Üye
Kesinlikle müdür olsun ogretmen olsun bi ogrencinin eşyasına el koyamaz devlet degil sonucta hakimde degil savcıda degil ya ailene teslim eder yada sana etmeside lazım zaten bazı okullarda sigara iccildigi icin eskiden yakalanınca ücret alıyolardı müdürler simdi o varmı bılmıyorum ama el koyma gibi bi soz konusu kesinlikle yokarkadaşlar selam ben okul tuvaletinde juul içerken hoca baskın attı aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi haftaya da vermezse ne yapmam gerekiyor? sonsuza kadar onda kalma hakkı var mı
not: lise 3'üm yaşımı eskiden yanlış yazmışım
İşin aslın onun alığını ispatlayamazsın muhtemelen yani durum ilerlese mahkeme felan.Ama saygılı b,r şekilde rica etsen çıkışta vermesi gerekli etik olarak.arkadaşlar selam ben okul tuvaletinde juul içerken hoca baskın attı aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi haftaya da vermezse ne yapmam gerekiyor? sonsuza kadar onda kalma hakkı var mı
perşembe günü aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi müdüründe haberi var cuma gitmedim okula pazartesi isticem bakalım vermezse sorun çıkarıcam hoca juulu 100-150tl sanıyor herhaldeKesinlikle müdür olsun ogretmen olsun bi ogrencinin eşyasına el koyamaz devlet degil sonucta hakimde degil savcıda degil ya ailene teslim eder yada sana etmeside lazım zaten bazı okullarda sigara iccildigi icin eskiden yakalanınca ücret alıyolardı müdürler simdi o varmı bılmıyorum ama el koyma gibi bi soz konusu kesinlikle yok
kral bizim tuvalette çok sigara olayı oluyor baskın attılar yakalattıkNasıl yakalatıyonuz anlamıyorum ki bizde gittik liseye.
Nöbetçi dikin sizde sıraylaperşembe günü aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi müdüründe haberi var cuma gitmedim okula pazartesi isticem bakalım vermezse sorun çıkarıcam hoca juulu 100-150tl sanıyor herhalde
Post automatically merged:
kral bizim tuvalette çok sigara olayı oluyor baskın attılar yakalattık
abi o dumandan anlamama şansı yok zaten 15 kişi sigara içiyorNöbetçi dikin sizde sırayla.Yapmayın ufak tüyolar bunlar.Üstlerde boşluk yokmu saklayın bi yerine bulamaz en azından tekliydi felan kurtarırsınız .
Anlasada elektronik sigarayı kaptırmazsın.Tekliydi de geç öğrencisiniz.abi o dumandan anlamama şansı yok zaten 15 kişi sigara içiyor
el koyma hakkına sahip değil sen 2-3 gün git yanına en sonunda müdüre gidersin alırsınarkadaşlar selam ben okul tuvaletinde juul içerken hoca baskın attı aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi haftaya da vermezse ne yapmam gerekiyor? sonsuza kadar onda kalma hakkı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?