19 Haz 2022 #1 ByRON377 bugün 70`lik senfonim çalıyor Onaylı Üye Katılım 3 Nis 2016 Mesajlar 54 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 9 Yaş 30 10 HİZMET YILI Burda kalıyor nedense yardım ede bilirmisiniz oyunu açıyorum ama loadlanmıyor ses de gelmiyor oyunu açabilirsiniz ekranıda gelmiyor
Burda kalıyor nedense yardım ede bilirmisiniz oyunu açıyorum ama loadlanmıyor ses de gelmiyor oyunu açabilirsiniz ekranıda gelmiyor
Çözüm T T Teodora 19 Haz 2022 komut satırını yönetici olarak çalıştır bu kodları yaz ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig winsock reset netsh winsock reset sorun devam ederse temp prefetch klasörlerini temizle
komut satırını yönetici olarak çalıştır bu kodları yaz ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig winsock reset netsh winsock reset sorun devam ederse temp prefetch klasörlerini temizle
19 Haz 2022 #2 Teodora T ワイフ Seçkin Üye Katılım 30 Ara 2018 Mesajlar 570 Çözümler 213 Tepki puanı 144 Ödüller 6 Yaş 27 7 HİZMET YILI komut satırını yönetici olarak çalıştır bu kodları yaz ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig winsock reset netsh winsock reset sorun devam ederse temp prefetch klasörlerini temizle Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
komut satırını yönetici olarak çalıştır bu kodları yaz ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig winsock reset netsh winsock reset sorun devam ederse temp prefetch klasörlerini temizle