Çözüldü load pi fail

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar eğer bir hatam varsa özür dilerim. Load pi fail hatası alıyorum internet kafedeyim. İlk denememde her zaman hile açılıyor ama sonraki denememde load pi fail hatası oluyor. Sizce ne yapmayalıyım ? Birkaç çözüm önerirseniz sevinirim.
not: Masa değiştirince yeniden 1 el hile ile oynayıp sonrakinde load pi fail hatası alıyorum. Hangi dosyaları sileyim ilk açıldığı zamanki dosyalara döndürsem falan hep masa değiştirmek zorunda kalıyorum :(

Çözüm
irince yeniden 1 el hile ile oynayıp sonrakinde
hesapta
Arkadaşlar eğer bir hatam varsa özür dilerim. Load pi fail hatası alıyorum internet kafedeyim. İlk denememde her zaman hile açılıyor ama sonraki denememde load pi fail hatası oluyor. Sizce ne yapmayalıyım ? Birkaç çözüm önerirseniz sevinirim.
not: Masa değiştirince yeniden 1 el hile ile oynayıp sonrakinde load pi fail hatası alıyorum. Hangi dosyaları sileyim ilk açıldığı zamanki dosyalara döndürsem falan hep masa değiştirmek zorunda kalıyorum :(
hesaptan cık gir sayfaları kapat ac düzelir
Puffin
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
irince yeniden 1 el hile ile oynayıp sonrakinde
hesapta
hesaptan cık gir sayfaları kapat ac düzelir

Çözüm
kafama göre
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vpn veya adblock yani kısaca eklentileri kaldır yeniden başlat çerezleri sil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...