13 Şub 2019 #1 IICharles I Onaylı Üye Katılım 30 Ara 2016 Mesajlar 53 Tepki puanı 9 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Arkadaşlar Loaderi İndiriyorum Herşey Normal Zipden Çıkarıyorum Parolayı Giriyorum Sonra Programa Tıklıyorum Açmak İçin Şöyle Birşey Karşıma Çıkıyor '' Bu Program Bilgisayarınızda Çalışamıyor'' Bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun diyor . Bilgisayarım Windows10 64 Bit
Arkadaşlar Loaderi İndiriyorum Herşey Normal Zipden Çıkarıyorum Parolayı Giriyorum Sonra Programa Tıklıyorum Açmak İçin Şöyle Birşey Karşıma Çıkıyor '' Bu Program Bilgisayarınızda Çalışamıyor'' Bilgisayarınıza uygun bir sürüm bulmak için yazılım yayıncısıyla iletişim kurun diyor . Bilgisayarım Windows10 64 Bit
13 Şub 2019 Yasaklandı #2 SAMET BİÇER S 永远在你身后,因为它始终落后 Çince Bir Tavsiye Banlı Üye Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 99 Tepki puanı 13 8 HİZMET YILI virüs programı kapat defender kapat birde benimkide win 10 64 bit ama sıkıntı çıkmıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Şub 2019 #3 g3c3c1 G Üye Katılım 20 Şub 2018 Mesajlar 18 Tepki puanı 4 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI sistem gereksinimlerin yetmiyor diycem ama belli olmaz arada böyle olabiliyor bilgisayardan bilgisayara değişir diye biliyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
sistem gereksinimlerin yetmiyor diycem ama belli olmaz arada böyle olabiliyor bilgisayardan bilgisayara değişir diye biliyorum
13 Şub 2019 Yasaklandı #4 SAMET BİÇER S 永远在你身后,因为它始终落后 Çince Bir Tavsiye Banlı Üye Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 99 Tepki puanı 13 8 HİZMET YILI g3c3c1' Alıntı: sistem gereksinimlerin yetmiyor diycem ama belli olmaz arada böyle olabiliyor bilgisayardan bilgisayara değişir diye biliyorum Genişletmek için tıklayın ... loadere sistem gereksinimi yetmemesi ? Oyla 0 Olumsuz oyla
g3c3c1' Alıntı: sistem gereksinimlerin yetmiyor diycem ama belli olmaz arada böyle olabiliyor bilgisayardan bilgisayara değişir diye biliyorum Genişletmek için tıklayın ... loadere sistem gereksinimi yetmemesi ?
13 Şub 2019 #5 Sayitbaki12 S Üye Katılım 1 Ara 2017 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 26 8 HİZMET YILI Defender'ı kapatırken yanında eğer kapat yazıyorsa ona tıkla Örneğin: "Gerçek Zamanlı Koruma kapat Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Şub 2019 Yasaklandı #6 SAMET BİÇER S 永远在你身后,因为它始终落后 Çince Bir Tavsiye Banlı Üye Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 99 Tepki puanı 13 8 HİZMET YILI yada güvenlik duvarınıda kapat Oyla 0 Olumsuz oyla