13 May 2025 #1 windez21 W Üye Katılım 1 May 2025 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 18 1 HİZMET YILI Pubg Mobile hilesini açmaya çalışıyorum fakat fpsfxq.exe çalıştırılamıyor diye hata alıyorum aynı şekilde masaüstüne atmaya çalıştığımda ise yeniden deneyin hatası veriyor ne yapmalıyım ?
Pubg Mobile hilesini açmaya çalışıyorum fakat fpsfxq.exe çalıştırılamıyor diye hata alıyorum aynı şekilde masaüstüne atmaya çalıştığımda ise yeniden deneyin hatası veriyor ne yapmalıyım ?
13 May 2025 #2 GenXLL ⭐⭐⭐⭐⭐ Seçkin Üye Katılım 16 Tem 2019 Mesajlar 305 Çözümler 22 Tepki puanı 233 Ödüller 6 6 HİZMET YILI Virüs programını ve windows defender açıksa kapatıp tekrar dene Oyla 0 Olumsuz oyla
13 May 2025 Konuyu başlatan #3 windez21 W Üye Katılım 1 May 2025 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 18 1 HİZMET YILI GenXLL' Alıntı: Virüs programını ve windows defender açıksa kapatıp tekrar dene Genişletmek için tıklayın ... Virüs programı kullanmıyorum windows defender kapalı ne yapmam lazım kanka Oyla 0 Olumsuz oyla
GenXLL' Alıntı: Virüs programını ve windows defender açıksa kapatıp tekrar dene Genişletmek için tıklayın ... Virüs programı kullanmıyorum windows defender kapalı ne yapmam lazım kanka
14 May 2025 Moderatör #4 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI windez21' Alıntı: Virüs programı kullanmıyorum windows defender kapalı ne yapmam lazım kanka Genişletmek için tıklayın ... Windows sürümünüz nedir ve visual c redist'ler kurulu mu directx ile birlikte bu sorularıma cevap verirseniz size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
windez21' Alıntı: Virüs programı kullanmıyorum windows defender kapalı ne yapmam lazım kanka Genişletmek için tıklayın ... Windows sürümünüz nedir ve visual c redist'ler kurulu mu directx ile birlikte bu sorularıma cevap verirseniz size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
15 May 2025 Moderatör #5 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Geri dönüş yapmadığınız için konu kapanmıştır iyi forumlar. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm