Çözüldü XFProject.exe çalıştırılamıyor hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
! "C:\Users\ceyda\AppData\Local\Temp\Rar$EXb7464.35400\XFProject.exe" çalıştırılamıyor
arkadaşlar XF'yi çalıştırırken bu hatayı alıyorum yeni ekran kartı aldım driverını yükledim ondan olabilir mi ?
araştırdım herkes Windows Defender kapa demiş hepsini kapadım masaüstüne attığımdada sunucudan gelen başvuru döndürüldü hatası veriyor
cözümü varsa yardımcı olabilir misiniz...

Çözüm
Merhabalar

1-Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat yazılımları bizim hilelerimizi engelliyor. bu programları devre dışı bıraklmalı ya da kaldırmalısınız.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- XFProject.exe doyasını rardan çıkarıp, yönetici olarak çalıştırınız.
buraya da bakabilirsniz https://memoryhackers.org/konular/hatalar-ve-cozumleri-sik-sorulan-sorular.207306/
always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

1-Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat yazılımları bizim hilelerimizi engelliyor. bu programları devre dışı bıraklmalı ya da kaldırmalısınız.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- XFProject.exe doyasını rardan çıkarıp, yönetici olarak çalıştırınız.
buraya da bakabilirsniz https://memoryhackers.org/konular/hatalar-ve-cozumleri-sik-sorulan-sorular.207306/

Çözüm
say my name
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka masaüstüne atınca hile daha mi iyi oluyor yoksa dosyada mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...