kardeş ben loaderi açmaya çalışırken böyle oluyor direk :/Bende de hata var Yetkililer Bi Bakabilirmi ?
Hata ;
loader de siteye giriş bekleniyor diyor siteye giriyorum oturum kontrol edilioyr diyor sonra da onay sistemi onayına tıklayın dıyor reklama tıklıyorum fakat loader yazıları yeşil olmuyor :/ Acil destek Lütfen
Bi Yetkililer Baksa Güzel olucak. Rules Oynayasım Vardı Giremiyorum dediğim Gibi oluyor , ayrıyetten virüs programı kapalıkardeş ben loaderi açmaya çalışırken böyle oluyor direk :/
Kimse Aktif Değil Sanırım sayfada Herkez hile için giriyor bi destekci olan yok ama bekleyelim sabıraynen bendede apalı ama bakalım
loaderi siteden indir tekrar dene bu hatayı bende alıyodum çözümü bu oluyodu en sonunda format attırdımKimse Aktif Değil Sanırım sayfada Herkez hile için giriyor bi destekci olan yok ama bekleyelim sabır![]()
defalarca indirdim ama hayla aynı hata :/l
loaderi siteden indir tekrar dene bu hatayı bende alıyodum çözümü bu oluyodu en sonunda format attırdım
l
loaderi siteden indir tekrar dene bu hatayı bende alıyodum çözümü bu oluyodu en sonunda format attırdım
uyumlulukta çalıştır yani programa sağ tık uyumluluk bu programın çalışacağı uyumluluk modu windows 7 yap ve yönetici olarak çalıştırBende Kaç Defa İndirdim Formatsız Bir Yolu Varmıdır ?
yok olmuyoruyumlulukta çalıştır yani programa sağ tık uyumluluk bu programın çalışacağı uyumluluk modu windows 7 yap ve yönetici olarak çalıştır
aynen ya :/Hala Olmuyor delireceğim Bi bakın rica ederim lütfen ya
kanka senın hata neydı unuttum lan :daynen ya :/
ben şimdi indirdim kullandım kullandım işte 1 2 gün önce wolftünün simgesi gelmiş üzerien tıklıyıncada hata verdi bölekanka senın hata neydı unuttum lan :d