Loader External Injector Errors and Solutions

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
[EN] If you're getting error message something like this "Failed ! - Status: xxx", it means something went wrong in the process. Lets see what does these errors means and how to solve them.
[TR] Eğer "Failed ! - Status: xxx" şeklinde bir hata alıyorsanız, bir sorun var demektir. Bu hataların anlamlarına ve çözümlerine aşağıdan bakabilirsiniz.

[ER] - 0xC0000428
[SO] - [EN] Set "Secure Boot" option as Disabled in bios.
[SO] - [TR] Bios ayarlarından "Secure Boot" seçeneğini disabled yapın.

[ER] -
0xC000009A
[SO] - [EN]
Disable or Remove Vanguard / Faceit and restart your computer. Do not forget to close antivirus.
[SO] - [TR] Vanguard ve Faceit anticheatlarından herhangi biri bilgisayarınızda varsa kapatın veya silin, daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Antivirusünüzü kapatmayı unutmayın.

[ER] - 0xC0000365 - 0xC0000022
[SO] - [EN]
This error means something blocked our cheat. It can be your antivirus, faceit anticheat or vanguard anti cheat. You need to close them all. Also, when you close them, be sure their services are not working. After these steps, you can easily use our product.
[SO] - [TR]
Bu hatanın sebebi hileyi bir şeyin engellemesidir. Sizin antivirusünüz , faceit anticheat ya da vanguard anti cheat olabilir. Bunların hepsini kapatmanız gerekmektedir. Kapattıktan sonra servislerinin çalışmadığına da emin olun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra antivirüsünüz kendiliğinden açılırsa kapatmayı unutmayın. Bu adımlardan sonra, hileyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

[ER] - 0xC0000603 - https://memoryhackers.org/konular/ezpupgm-error-fix-0xc0000603.213978
[SO] - [EN]
If you get this error code follow this steps Control Panel --> Delete Programs --> View installed updates. Delete Security Update for Microsoft Windows (KB5004237/KB5004945/KB5001330).
[SO] - [TR] Eğer bu hatayı alıyorsanız şu adımları izleyin. Denetim Masası --> Program Kaldır --> Yüklü güncellemeleri göster. Bu sekmeden Uninstall Security Update for Microsoft Windows (KB5004237/KB5004945/KB5001330) güncellemesini kaldırın.

[ER] -
0xC00000BB
[SO] - [EN] There is no solution for that error. That error means your operating system is not supported by our loader. We are only supporting Windows 10 1607-21H1 versions, Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 and Windows 7 x64. Our suggest is using Windows 10 1909 for use all of our cheat without any problem.
[SO] - [TR]
Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hatanın anlamı işletim sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmemesidir. Şu an sadece Windows 10 1607 - 21H1 versiyonlarını, Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 ve Windows 7 x64 sistemleri destekliyoruz. Hilelerimizi hiçbir problem yaşamadan kullanmanız için size tavsiyemiz Windows 10 1909 kullanmanızdır.

[ER] - Loader always says "Feetching Data", and it looks like infinite loop. Feetching Data sürekli döngüde kalıyor.
[SO] - [EN]
Close antivirus.
[SO] - [TR]
Antivirüsünüzü kapatınız.

[ER] - [Download_Data]: 0x800c0008
[SO] - [EN]
Restart your modem and computer.
[SO] - [TR]
Modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

[ER] - I cant see the menu after I press "Enter". Enter - Bastıktan sonra Menüyü göremiyorum.
[SO] - [EN] Probably you're using oldest version of Gameloop, we are only supported latest version of Gameloop (which is 7.1), also be sure you have Directx 9 - 11 installed on your system. Also, always press enter only when you're in lobby. AND DO NOT FORGET TO USE DIRECTX+ RENDER MODE. IF YOU'RE USING OPENGL, IT WILL NOT WORK.
[SO] - [TR]
Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.
1621532694615.png

Make it DirectX+

[EN]
If your error not listened in this topic, give comment. Regards.
[TR] Eğer hatanız bu konuda yer almıyorsa yorum olarak yazabilirsiniz. Saygılarımızla.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hi, everything in esp works fine but whenever I open UI loader and load the cheat, it takes more than 20 mint to fetch data and run the hack. i have fast internet and disabled antivirus services. can anyone help me?

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
enter a basıyorum hile gelmiyor, bilgisi olan var mı? teşekkürler şimdiden.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ya benim directx sürümüm 12, artık güncel bilgisayarların neredeyse tamamı directx 12 kullanıyor. Ben şimdi hileyi açamayacak mıyım :Ç(( Menü gelmiyordu bende sebebi DX12 yüklü olması galiba çözümü olan var mı 9-11 arası sürüm denmiş. Yardım var mı

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
[EN] If you're getting error message something like this "Failed ! - Status: xxx", it means something went wrong in the process. Lets see what does these errors means and how to solve them.
[TR] Eğer "Failed ! - Status: xxx" şeklinde bir hata alıyorsanız, bir sorun var demektir. Bu hataların anlamlarına ve çözümlerine aşağıdan bakabilirsiniz.

[ER] - 0xC0000428

[ER] -
0xC000009A
[SO] - [EN]
Disable or Remove Vanguard / Faceit and restart your computer. Do not forget to close antivirus.
[SO] [TR] Vanguard ve Faceit antichiaatlarından herhangi biri tarafından tasarlanır, daha sonra - programlama. Antivirüsünüzü kapatmayı unutmayın.

[SO] - [TR]
Bu hata, bir şeyin hilemizi engellediği anlamına gelir. Antivirüsünüz, faceit antiheat veya vanguard anti cheat olabilir. Hepsini kapatmanız gerekiyor. Ayrıca, onları kapattığınızda hizmetlerinin çalışmadığından emin olun. Bu adımlardan sonra ürünümüzü rahatlıkla kullanabilirsiniz.
[SO] - [TR]
Bu hatanın nedenini bir yardım kurtarmasıdır. Antivirüsünüz, faceit antiheat ya da anti cheat olabilir. hepsini kapatmanız gerekir. Kapattıktan sonra hizmetin olduğundan emin olun veı için tasarlanmış. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra antivirüsten aşımlarınızı tamamlamayı unutmayın. Bu adımlardan sonra, hileyi kullanabilirsiniz.

[ER] - 0xC0000603 - https://memoryhackers.org/konular/ezpupgm-error-fix-0xc0000603.213978
[SO] - [TR]
Bu hata kodunu alırsanız bu adımları izleyin Denetim Masası --> Programları Sil --> Yüklü güncellemeleri görüntüleyin. Microsoft Windows için Güvenlik Güncelleştirmesini silin (KB5004237/KB5004945/KB5001330) .
[SO] - Eğer bu alıyorsanız şuTR izleyin. Denetim Masası --> Program Kaldır --> Yüklü güncellemeleri göster. Bu sekmeden Microsoft Windows için Güvenlik Güncellemesini Kaldır (KB5004237/KB5004945/KB5001330) güncellemesini güncellemesini.

[ER] -
0xC00000BB
[SO] - [TR] O hatanın çözümü yok. Bu hata, işletim sisteminizin yükleyicimiz tarafından desteklenmediği anlamına gelir. Yalnızca Windows 10 1607-21H1 sürümlerini, Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 ve Windows 7 x64'ü destekliyoruz. Önerimiz, tüm hilelerimizi sorunsuz kullanmak için Windows 10 1909 kullanmaktır.
[SO] - [TR]
Bu hatanın herhangi bir çözüm yoktur. Bu hatanın sistem destek sisteminizin yükleyicimiz tarafından yüklenmemesidir. Şu an sadece Windows 10 1607 - 21H1 versiyonlarını, Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 ve Windows 7 x64 sistemlerini destekliyoruz. Hilelerimizi hiçbir problem yaşamadan için için tavsiyemiz Windows 10 1909'dur.

[ER] - Yükleyici her zaman "Veri Alınıyor" diyor ve sonsuz döngü gibi görünüyor. Veri Alma süreklide kalıyor.
[SO] - [TR]
Antivirüsü kapatın.
[SO] - [TR]

[SO] - [TR]
Modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
[SO] - [TR]
Modeminizi veı yeniden başlatın.

[ER] - "Enter"a bastıktan sonra menüyü göremiyorum. Girin - Bastıktan sonra Menüyü göremiyorum.
[SO] - [TR] Muhtemelen Gameloop'un en eski sürümünü kullanıyorsunuz, biz sadece Gameloop'un en son sürümünü (7.1 olan) destekliyoruz, ayrıca sisteminizde Directx 9 - 11'in kurulu olduğundan emin olun. Ayrıca, her zaman yalnızca lobideyken enter tuşuna basın. VE DIRECTX+ RENDER MODUNU KULLANMAYI UNUTMAYINIZ. OPENGL KULLANIYORSANIZ, ÇALIŞMAYACAKTIR.
[SO] - [TR]
Muhtemelen Gameloop'un eski kullanıyorsunuz. Hile sadece Gameloopun son versiyonumuz (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 tam kapsamlı olun. Son olarak emülatör ayarlarından Motor->Render DirectX+ yapmayınız, herhangi bir şekilde yapılmayacaktır. Gameloop güncellemelerinden sonra şehir otomatik olarak OpenGL+ görünümünden oluyor, DirectX+ olmasından dolayı.
Ekli dosyayı görüntüle 65248
DirectX+ yapın

[TR]
Bu konudaki hatanız dinlenmediyse yorum yapın. Saygılarımızla.
[TR] Eğer hatanız bu yersa yorum olarak yazabilirsiniz. Saygılarımızla.
Sayın Kurucu pubg mobil hilesini 1 gün önceye kadar rahatca kullanıyordum ama site onayı gelmeye başladı siteyi onaylıyorum ama hile hata veriyor. xstatus failed hatası alıyorum. Rica etsem yardımcı olurmusunuz.

Üye
4 HİZMET YILI
error code 0000000c0000225
Post automatically merged:

00000000c0000225 error code

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

[ER] - 0xC0000428

[ER] -
0xC000009A
[SO] - [EN]
[SO] - [TR] Vanguard ve Faceit anticheatlarından herhangi biri bilgisayarınızda varsa kapatın veya silin, daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Antivirusünüzü kapatmayı unutmayın.

[SO] - [EN]
This error means something blocked our cheat. It can be your antivirus, faceit anticheat or vanguard anti cheat. You need to close them all. Also, when you close them, be sure their services are not working. After these steps, you can easily use our product.
[SO] - [TR]
Bu hatanın sebebi hileyi bir şeyin engellemesidir. Sizin antivirusünüz , faceit anticheat ya da vanguard anti cheat olabilir. Bunların hepsini kapatmanız gerekmektedir. Kapattıktan sonra servislerinin çalışmadığına da emin olun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra antivirüsünüz kendiliğinden açılırsa kapatmayı unutmayın. Bu adımlardan sonra, hileyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

[SO] - [EN]
If you get this error code follow this steps Control Panel --> Delete Programs --> View installed updates. Delete Security Update for Microsoft Windows (KB5004237/KB5004945/KB5001330).
[SO] - [TR] Eğer bu hatayı alıyorsanız şu adımları izleyin. Denetim Masası --> Program Kaldır --> Yüklü güncellemeleri göster. Bu sekmeden Uninstall Security Update for Microsoft Windows (KB5004237/KB5004945/KB5001330) güncellemesini kaldırın.

[ER] -
0xC00000BB
[SO] - [EN] There is no solution for that error. That error means your operating system is not supported by our loader. We are only supporting Windows 10 1607-21H1 versions, Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 and Windows 7 x64. Our suggest is using Windows 10 1909 for use all of our cheat without any problem.
[SO] - [TR]
Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hatanın anlamı işletim sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmemesidir. Şu an sadece Windows 10 1607 - 21H1 versiyonlarını, Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 ve Windows 7 x64 sistemleri destekliyoruz. Hilelerimizi hiçbir problem yaşamadan kullanmanız için size tavsiyemiz Windows 10 1909 kullanmanızdır.

[ER] - Loader always says "Feetching Data", and it looks like infinite loop. Feetching Data sürekli döngüde kalıyor.
[SO] - [EN]
Close antivirus.
[SO] - [TR]

[SO] - [EN]
Restart your modem and computer.
[SO] - [TR]
Modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

[ER] - I cant see the menu after I press "Enter". Enter - Bastıktan sonra Menüyü göremiyorum.
[SO] - [EN] Probably you're using oldest version of Gameloop, we are only supported latest version of Gameloop (which is 7.1), also be sure you have Directx 9 - 11 installed on your system. Also, always press enter only when you're in lobby. AND DO NOT FORGET TO USE DIRECTX+ RENDER MODE. IF YOU'RE USING OPENGL, IT WILL NOT WORK.
[SO] - [TR]
Muhtemelen Gameloop'un eski sürümünü kullanıyorsunuz. Hilemiz sadece Gameloopun son versiyonunu destekler (7.1), ek olarak sisteminizde Directx 9 - 11 kurulu olduğundan emin olun. Son olarak emülatör ayarlarından Engine->Render modunu DirectX+ yapmayı unutmayın yoksa menü hiçbir şekilde gelmez. Gameloop güncellemelerinden sonra bazı kişilerde otomatik olarak OpenGL+ seçili oluyor, DirectX+ seçmeniz durumunda menü gelecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 65248
Make it DirectX+

[EN]
If your error not listened in this topic, give comment. Regards.
[TR] Eğer hatanız bu konuda yer almıyorsa yorum olarak yazabilirsiniz. Saygılarımızla.
stuck at fetching data my antivirus disabled firewall on PLZ fix?

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hata kodu 5 hatası alıyorum çözumu nedır

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
any one helpp plz i have problem with browser its unknown in config sys