Loader Hata/Bug Yardım Edin Pls!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Çekiliş Kralı İş Başında#
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
ben şu loaderde sistem 1 onaylamasını başarıyla yapıyorum loader kapanıyor sonra normal bir şekilde loaderi acıyorum ama gene onaylatma istiyor yani rklm onaylanmıyor yardım edermisiniz. Operadan Yapıyorum. Özelden Yardım edermisiniz.

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
google dene belki olur

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
DelPhoİ' Alıntı:
BlueStar' Alıntı:
chrome ile siteye girmiyor operayla giriyor

Crome dns degistir oyle girer yoksa olamz

ya bak şimdi benim pc ekranı yok ben full kodlarla her şeyi yapıyorum cmd den veya direk internetin ttnet panelinden dns değiştirebiliniyormu ?

Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba Hocam Remake Sürümü İçin Çok Teşekkür Ederiz Ama Real İnventory Diyince Eşya Seçince aahh Yasaklı Eşya Hatası Alıyorum Ve Karakterler Olmuyor Ne Olur Yardım Edin Lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Link yerine, " M " harfine basınca altta çıkan "memoryhackers.org" linkine tıklayıp girme. Kendin yaz, Örneğin bütün tuşlara sen bas; Sistem bunu okuyarak işlem yapıyor. Bilmem hiç dikkat ettin mi, Sitenin Web adresini yazarken; Her harfte bir Yeşil yazı çıkıyor" Umarım işine yarar, denemelisin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
EAGLEP' Alıntı:
Link yerine, " M " harfine basınca altta çıkan "memoryhackers.org" linkine tıklayıp girme. Kendin yaz, Örneğin bütün tuşlara sen bas; Sistem bunu okuyarak işlem yapıyor. Bilmem hiç dikkat ettin mi, Sitenin Web adresini yazarken; Her harfte bir Yeşil yazı çıkıyor" Umarım işine yarar, denemelisin.

yani kardeşim direk m yazinca cika memoryhackers yerine tüm tuşları kendim yazip girersem olurmu ?

Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba Hocam Remake Sürümü İçin Çok Teşekkür Ederiz Ama Real İnventory Diyince Eşya Seçince aahh Yasaklı Eşya Hatası Alıyorum Ve Karakterler Olmuyor Ne Olur Yardım Edin Lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
KralMemory06' Alıntı:

Kardeşim real envanter seçeneğinde sorun varmış, düzeltiliyor. Büyük ihtimalle gün içerisinde düzeltilecek dendi, beklemede kalmanı dilerim

Üye
9 HİZMET YILI
Selamunaleykum arkadaşlar benim çarımda zaten kurt yeteneği var kullan diyorum sonra reel inventory açıyorum kapmtan çıkıp giriyorum herşeyi diziyorum herşey tamam ama oyunda takla gelmiyor sadece hilenin taklası var ben kendi taklamı kullanmak istiyorum bunun bi çözümü varmı eskiden oluyordu da

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
sitem 2yi yapmayı dene onu yapmak için de dwordun konusuna git orda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...