ben şu loaderde sistem 1 onaylamasını başarıyla yapıyorum loader kapanıyor sonra normal bir şekilde loaderi acıyorum ama gene onaylatma istiyor yani rklm onaylanmıyor yardım edermisiniz. Operadan Yapıyorum. Özelden Yardım edermisiniz.
Merhaba Hocam Remake Sürümü İçin Çok Teşekkür Ederiz Ama Real İnventory Diyince Eşya Seçince aahh Yasaklı Eşya Hatası Alıyorum Ve Karakterler Olmuyor Ne Olur Yardım Edin Lütfen
Link yerine, " M " harfine basınca altta çıkan "memoryhackers.org" linkine tıklayıp girme. Kendin yaz, Örneğin bütün tuşlara sen bas; Sistem bunu okuyarak işlem yapıyor. Bilmem hiç dikkat ettin mi, Sitenin Web adresini yazarken; Her harfte bir Yeşil yazı çıkıyor" Umarım işine yarar, denemelisin.
Link yerine, " M " harfine basınca altta çıkan "memoryhackers.org" linkine tıklayıp girme. Kendin yaz, Örneğin bütün tuşlara sen bas; Sistem bunu okuyarak işlem yapıyor. Bilmem hiç dikkat ettin mi, Sitenin Web adresini yazarken; Her harfte bir Yeşil yazı çıkıyor" Umarım işine yarar, denemelisin.
Merhaba Hocam Remake Sürümü İçin Çok Teşekkür Ederiz Ama Real İnventory Diyince Eşya Seçince aahh Yasaklı Eşya Hatası Alıyorum Ve Karakterler Olmuyor Ne Olur Yardım Edin Lütfen
Selamunaleykum arkadaşlar benim çarımda zaten kurt yeteneği var kullan diyorum sonra reel inventory açıyorum kapmtan çıkıp giriyorum herşeyi diziyorum herşey tamam ama oyunda takla gelmiyor sadece hilenin taklası var ben kendi taklamı kullanmak istiyorum bunun bi çözümü varmı eskiden oluyordu da