Loader için Satın alınmış bildirimi yapmak C#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uff ya
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhabalar loader tasarlıyorum fakat satın almış üyelerle almayanlar arasındaki şeyleri değiştirmek istiyorum örnek olarak şu ssleri koyayım:

hesap satin alinmamis.png

Gördüğünüz üzere "Satın alınmamış" yazıyor , videoda arkadaş hwid kodunu kopyalayıp sisteme ekletiyor. Sisteme eklendikten sonra butonda hem "Onaylanmış!" hemde "Satın Alınmış" yazıyor. Bunu nasıl yapabilirim C# da

satın alınmış.png

Üye
7 HİZMET YILI
ilk olarak aşağıdaki konuyu incele
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

sonrasında veritabanına bi tablo oluştur örnek uyeler tablosu

id - int
hwid - nvarcharmax

sonra programda formun load olayına gel - sonra string değişken tanımla exenin çalıştığı pcnin hwid sini veritabanında kontrol ettir.
sonrası iflerle çok kolay halledebilirsin..

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
sitenın bı kısmına alanların hwıdlerını ekle mesela
loader ordan ceksın eger exist işlevı ıle yaptır orda o hwıd eger varsa onaylandı desın yoksa demesin.

uff ya
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
sitenın bı kısmına alanların hwıdlerını ekle mesela
loader ordan ceksın eger exist işlevı ıle yaptır orda o hwıd eger varsa onaylandı desın yoksa demesin.
Reis hwid den çekiyor zaten de exist işlevi ile yaptir orda hwid varsa onaylandı desin olayını yapamadim. Kodunu atabilirmisiniz

Üye
7 HİZMET YILI
Ekran-Al-nt-s.png

Kardeşim Senin Gibi Kardeşlerimin Sorunlarının Çözümlerini İçeren Bi Application Hazırlıyorum. Forumda Yayınlıycam Açık Kaynak Kodlu Şekilde İncelersin. Başarılar.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Form'un load eventinde internet sitende / databasende kayıtlı olan hwid ile applicationun çalıştığı windowstaki kayıtlı olan hwidi karşılaştıracaksın. Eğer adamdaki hwid sistemde kayıtlıysa satın almış demektir. Ona göre kontrollerini yaparsın işte. Zor bir tarafı yok. Fakat verileri şifrelemeyi unutma.

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Web Sunucunda HWID Adresleri İçin Bir Text Oluştur Sonra Oraya Satın Alanların HWID'ını Yaz Sonra Programdan o Texti İndirip İçinde Programı Açan Kişinin HWID Adresi Web Sunucuda Oluşturulan HWIDLerden Birine Uyuyorsa Satın Alınmış Olarak Gösterirsin

uff ya
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Web Sunucunda HWID Adresleri İçin Bir Text Oluştur Sonra Oraya Satın Alanların HWID'ını Yaz Sonra Programdan o Texti İndirip İçinde Programı Açan Kişinin HWID Adresi Web Sunucuda Oluşturulan HWIDLerden Birine Uyuyorsa Satın Alınmış Olarak Gösterirsin
pm bakarmisin bi knka

Üye
7 HİZMET YILI
Ekran-Al-nt-s.png

Kardeşim Senin Gibi Kardeşlerimin Sorunlarının Çözümlerini İçeren Bi Application Hazırlıyorum. Forumda Yayınlıycam Açık Kaynak Kodlu Şekilde İncelersin. Başarılar.

C#:
 string kntrl = label1.Text; // hwidyi labele yazdırdım daha öncesinden

cmd = new MySqlCommand();
            con.Open();
            cmd.Connection = con;
            cmd.CommandText = "SELECT * FROM uyeler where hwid='" + label1.Text + "' ";
            dr = cmd.ExecuteReader();
            if (dr.Read())
            {
                MessageBox.Show("hw id doğrulandı");
                label4.Text="hw id veritabanına kayıtlı.";
            }
            else
            {
                MessageBox.Show("Hwid kayıtsız. Tüm Form Elemanları Devredışı bırakılıcak.");
                label4.Text="hw id veritabanına kayıtlı değil..";
                groupBox1.Enabled=false;
                groupBox2.Enabled=false;
            }
            con.Close();
        }
        }

al kardeşim. benim konu onaylanmadı henüz burdan işini gör

uff ya
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
C#:

con.Open();
            cmd.Connection = con;
            if (dr.Read())
            {
            }
            else
            {
                groupBox1.Enabled=false;
                groupBox2.Enabled=false;
            }
            con.Close();
        }
        }

burdaki dr ne anlama geliyor?

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
C#:

con.Open();
            cmd.Connection = con;
            if (dr.Read())
            {
            }
            else
            {
                groupBox1.Enabled=false;
                groupBox2.Enabled=false;
            }
            con.Close();
        }
        }

program üzerinden mysql kullanmak güvenlik açığı yaratır biri kodları inceleyip veritabanını çalabilir.

uff ya
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
aynen o da var bana şöyle lazim tekrar söylüyorum , txt dosyasını internet siteme bağlayıp hwidler ordan çekicek adamın hwidi txt deki ve bilgisisayarındakiyle aynı ise satın alındı yazıcak değil ise satın alınmadı yazıcak. Bana onun kodu falan lazim kendim yapmasini bilmiyorum

uff ya
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Form'un load eventinde internet sitende / databasende kayıtlı olan hwid ile applicationun çalıştığı windowstaki kayıtlı olan hwidi karşılaştıracaksın. Eğer adamdaki hwid sistemde kayıtlıysa satın almış demektir. Ona göre kontrollerini yaparsın işte. Zor bir tarafı yok. Fakat verileri şifrelemeyi unutma.
Abi iyi tamam o olay öylede ben bunu yapmasını bilmiyorum o konuda yardım istiyorum.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Abi iyi tamam o olay öylede ben bunu yapmasını bilmiyorum o konuda yardım istiyorum.
Hocam az önce bir posta daha aynısını yazdım baştan yazıyorum. Şimdi ilk olarak gir phpmyadmin a databaseni tablelerini falan oluştur. Ardından bir php dosyası oluştur ve mysql bağlantını yap. Bunu sağladıktan sonra ise, php ye gelem verilerin okunmasını sağla 3 veri gelicek e posta, şifre, hwid 3 ünü de içeri al. Eğer bu 3 ü aynı hesap üzerinde mi veya böyle hesaplar mevcut mu diye anlamak için mysql query attır. Eğer varsa echo true göstersin sayfa. Programa gel system.net ile web sitesinden gelen yazıyı kontrol ettir. Bu yazı istediğin şey olabilir eğer kalan süreye baltırıcaksan direk kullanıcıya sayıyı gösterirsin işte 3 gününüz kaldı gibisinden o sana kalmış. Eğer websitesinde istenen yazı varsa programa geçsin. Bu sistem kolayca manüpüle edilebilir bunu karıştırmak senin hayal gücüne kalıyor dostum. Sunucundaki başka bir websitede açık bulup sunucuyu geçip senin sitene ulaşmadıkları veya senin sitende her hangi bir güvenlik zaafiyeti olmadığı sürece databasen tamamen güvende olur. Ama dediğim gibi bu auth sistemi manüpüle edilebilir karıştırman lazım. Ha bunları nasıl yapıcam diyosan googlede milyonlarca döküman var türkçe de ingilizce de veya almancada ararsan çıkıyor az önce test ettim. Bunları yapmak için yardım alma yoksa gelişemezsin ben zamanında yardım aldığım için bir ara salak gibi ortada kalmıştım sonra kendim uğraşınca kurtuldum. Hadi kolay gelsin iyi kodlamalar...

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Hocam az önce bir posta daha aynısını yazdım baştan yazıyorum. Şimdi ilk olarak gir phpmyadmin a databaseni tablelerini falan oluştur. Ardından bir php dosyası oluştur ve mysql bağlantını yap. Bunu sağladıktan sonra ise, php ye gelem verilerin okunmasını sağla 3 veri gelicek e posta, şifre, hwid 3 ünü de içeri al. Eğer bu 3 ü aynı hesap üzerinde mi veya böyle hesaplar mevcut mu diye anlamak için mysql query attır. Eğer varsa echo true göstersin sayfa. Programa gel system.net ile web sitesinden gelen yazıyı kontrol ettir. Bu yazı istediğin şey olabilir eğer kalan süreye baltırıcaksan direk kullanıcıya sayıyı gösterirsin işte 3 gününüz kaldı gibisinden o sana kalmış. Eğer websitesinde istenen yazı varsa programa geçsin. Bu sistem kolayca manüpüle edilebilir bunu karıştırmak senin hayal gücüne kalıyor dostum. Sunucundaki başka bir websitede açık bulup sunucuyu geçip senin sitene ulaşmadıkları veya senin sitende her hangi bir güvenlik zaafiyeti olmadığı sürece databasen tamamen güvende olur. Ama dediğim gibi bu auth sistemi manüpüle edilebilir karıştırman lazım. Ha bunları nasıl yapıcam diyosan googlede milyonlarca döküman var türkçe de ingilizce de veya almancada ararsan çıkıyor az önce test ettim. Bunları yapmak için yardım alma yoksa gelişemezsin ben zamanında yardım aldığım için bir ara salak gibi ortada kalmıştım sonra kendim uğraşınca kurtuldum. Hadi kolay gelsin iyi kodlamalar...
yapsında crackleyelım hazırca elımıze kod geçer.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
yapsında crackleyelım hazırca elımıze kod geçer.
Anlatamamış olabilirim yazımda demek istediğim eğer bunu yaparsa eline dayabase ile alakalı hiç bir kod geçmicek olması. Ancak elinize vb de veya c# da youtubedek gördüğünüz gibi bir insirme kodu geçer ama bu sefer daha kötğ çünkü elinizde hiç hwid olmicak. Script php ile yazılacağından html den çalar gibi kod da çalınamicak çünkü php sunucu taraflı bir okuma dilidir yani eline geçicek tek şey true yazısı olur. Lol

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Anlatamamış olabilirim yazımda demek istediğim eğer bunu yaparsa eline dayabase ile alakalı hiç bir kod geçmicek olması. Ancak elinize vb de veya c# da youtubedek gördüğünüz gibi bir insirme kodu geçer ama bu sefer daha kötğ çünkü elinizde hiç hwid olmicak. Script php ile yazılacağından html den çalar gibi kod da çalınamicak çünkü php sunucu taraflı bir okuma dilidir yani eline geçicek tek şey true yazısı olur. Lol
sonuçta bıze exe vermıcekmı exeyı unpack ettıgımızde nerden verı cekıyor nerden ne işlem yapıyor hepsını goruntulerız hatta degıstıredebılırız yanlış mıyım

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
sonuçta bıze exe vermıcekmı exeyı unpack ettıgımızde nerden verı cekıyor nerden ne işlem yapıyor hepsını goruntulerız hatta degıstıredebılırız yanlış mıyım
Doğrusun ama ilk yazımı iyi oku orda diyorum ki bu manupüle edilebilir yani sistemi karıştırır gönderilen verileri gelen veriyi hashlerse (veya benzeri işte maksat gizlemek saklamak) sen onun sunucusuyla iletişimini kesince program der şşş hemşerim login yok login yoksa uzaktan hilenin dll sini de indiremez hile linkini databaseden çekemez veya artık hile linki değil hileyi kosl olarak verir bilgisayar şifresini çözer kullanır o onun algoritmasına bakar yani her şeyi sunucu taraflı yaparsa isterse karşıdakine exenin direk kodlarını versin bir şey yapamaz. Dediğim gibi artık o php yi ve launcheri yazanın kod bilgisine bağlı ne kadar az şey biliyorsa o kadar güvensiz olur. Şunu da söyleyeyim ben bunları yazabilecek kadar kodlama hakkında bilgili miyim kesinlikle hayır. Ama önemli olan algoritmayı kurmak ve ben zaten algoritmanın temelini veriyorum yani iyi yorumlar ve geliştirirse kaya gibi sağlam olur.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Doğrusun ama ilk yazımı iyi oku orda diyorum ki bu manupüle edilebilir yani sistemi karıştırır gönderilen verileri gelen veriyi hashlerse (veya benzeri işte maksat gizlemek saklamak) sen onun sunucusuyla iletişimini kesince program der şşş hemşerim login yok login yoksa uzaktan hilenin dll sini de indiremez hile linkini databaseden çekemez veya artık hile linki değil hileyi kosl olarak verir bilgisayar şifresini çözer kullanır o onun algoritmasına bakar yani her şeyi sunucu taraflı yaparsa isterse karşıdakine exenin direk kodlarını versin bir şey yapamaz. Dediğim gibi artık o php yi ve launcheri yazanın kod bilgisine bağlı ne kadar az şey biliyorsa o kadar güvensiz olur. Şunu da söyleyeyim ben bunları yazabilecek kadar kodlama hakkında bilgili miyim kesinlikle hayır. Ama önemli olan algoritmayı kurmak ve ben zaten algoritmanın temelini veriyorum yani iyi yorumlar ve geliştirirse kaya gibi sağlam olur.
demek ıstedıgını anladım webclıent ıle her verıyı sunucu dan alıcak mesela deneme.com/hwid den cekıcek hwıdlerı buna bız gıremıycez admın olmadıgımız ıcın demek ıstedıgını anladım şuan yanı programı unpack etmek deıl asıl mesela sıtenın databasesıne sızmak diyosun. mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...