Çözüldü Loader ınject'ten sonra oyunun kapanması sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yenı aldıgım laptopta sadece ( steam dışı black desert) hileyle girdigimde pencere 2 sn sonra kapanıyor. harddiskimde olan aynı bdo yu diger eskı laptopumda denedıgımde sorunsuz bir sekilde hileyle giriyor. tüm exploit protection ayarlarını,guvenlık duvarları,dc arayüzünü vs hepsını hileyle girebilen laptopumdakı gibi yaptım ama hala daha 2 sn sonra kapanıyor. ( not: hileyle girebilen laptopumda vanguardın'dan tut kasperskyına kadar virus programı var onları devre dısı bırakıp girebildigim halde, burda hiçbir virus programı ve vanguard olmamasına ragmen girmiyor işte .... ilallah ettim lutfen işinin ehli biri bi el atsın bu olaya bıktım gercekten ney eksik olabilirki loaderın verilerini tamamen silip tekrar yuklemeyı denesem belkı? ama bunun ıcın hangı dosyayı sılmem gerekıyor onuda bılmıyorum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bende de hileyi oyundan önce açarsam oyunun kapanması gibi bir sorun vardı, arkadaşım dedi oyunun içindeyken hileyi açmayı dene bende öyle çalışıyor diye, denedim düzeldi oyun kapanmıyordu dene istersen

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende de hileyi oyundan önce açarsam oyunun kapanması gibi bir sorun vardı, arkadaşım dedi oyunun içindeyken hileyi açmayı dene bende öyle çalışıyor diye, denedim düzeldi oyun kapanmıyordu dene istersen
nasıl yanı ? hılenın oyuna ınject olabilmesi için ilk loaderı açıp waiting black desert mesajından sonra girip ınject olabiliyor ? baska turlu olmaz acıklarmısın nasıl yaptıgını? acıklayamassan attıgın mesajın sallamasyon oldugu kanısına varıcam cunku bana oyle geliyor mantıksız yanı

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
nasıl yanı ? hılenın oyuna ınject olabilmesi için ilk loaderı açıp waiting black desert mesajından sonra girip ınject olabiliyor ? baska turlu olmaz acıklarmısın nasıl yaptıgını? acıklayamassan attıgın mesajın sallamasyon oldugu kanısına varıcam cunku bana oyle geliyor mantıksız yanı
bende oyle calıstı oyunu acıyorum sonra hileyi aktif ediyorum bendeki sorun buydu sallamasyonluk birşey değil kardeşim kendi sorunum buydu cozumu buydu

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Başlat menüsüne gir %temp% yaz enter.
Oradaki her şeyi sil.
Olmazsa Özel mesaj at bana yardımcı olayım.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...