Loader kırmızıda kalma çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hepinize merhaba arkadaşlar ben YTEragonWTF bugün sizlere mh loader onay hatası çözümünü anlatccam 2 çözümü var

1)gogle choremede uzantınız varsa uzantıyı silin yoksada gogle choremeyi silip tekaradan kurun 
kurduktan sonra mhyi yenıden indirip hiçbirşeye karışmadan bilgisayarı yenıden başlatın 

2)operayı indirip kurun ve varsayılan tarayıcı yapıp tekrardan deneyin 

Sorun çözüldüğü için artık bu tür konular açmayınız

Üye
9 HİZMET YILI
Ben sildim yükledim opera bile yükledim ama hep siteye giriş bekleniyorda kalıyor siteyi otomatik açmıyor ve siteye gidiyorum hayla aynı reklama tıklıyorum hayla aynı lütfen yardım edin yazdıklarınızın hepsini yaptımö :(

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
umuthb' Alıntı:
Ben sildim yükledim opera bile yükledim ama hep siteye giriş bekleniyorda kalıyor siteyi otomatik açmıyor ve siteye gidiyorum hayla aynı   tıklıyorum hayla aynı lütfen yardım edin yazdıklarınızın hepsini yaptımö :(

windows kaçı kullanıyorsunuz

Üye
10 HİZMET YILI
Usta bişey soracam 
Bu Dword wip hackta silah atma resleme gibi durum yok orda birşey belirmissiniz bu yazıyı yazmışsınız anlamadım 
*Silah atma ve reslemek için aah açıp kapama eklendi

nasıl oluyor acill

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
larysam' Alıntı:
Usta bişey soracam 
Bu Dword wip hackta silah atma resleme gibi durum yok orda birşey belirmissiniz bu yazıyı yazmışsınız anlamadım 

nasıl oluyor acill

kardeşim bunu nasıl yapcan biliyonmu hilenın misc bölümünde aah var ordan

umuthb' Alıntı:
YTEragonWTF' Alıntı:
windows kaçı kullanıyorsunuz

win 8.1 pro

kardeşim bunu sistem geri yükleyerek yada format atarak çözebilirsin yada başka tarayıcılarlada

Üye
10 HİZMET YILI
YTEragonWTF' Alıntı:
larysam' Alıntı:
Usta bişey soracam 

nasıl oluyor acill

umuthb' Alıntı:

kardeşim bunu sistem geri yükleyerek yada format atarak çözebilirsin yada başka tarayıcılarlada
misc bölümünde aah diye bişey göremiyorum

Üye
9 HİZMET YILI
HACI BENDE ACIOYURM REKLAM ONAYLAYA TIKILYIORUM KARSIMA CMD ACILIYOR TAMAM YAIZI CIKIYOR KIRMIZI SONRA KAPANIYOR TEKRAR TAMAM YAZISI CIKIYOR BİDE OPERAYA HER GIRIDIGME VARSAYİLAN TARIYICI YAPILSINMI DİYOR TEKRAR SORMA DİİYP YAPILSIN DIYORUM CIKIYORUM TEKRAR GIRIYORUM GENE AYNISI CIKIYOR

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
misc bölümünde anti ahh var ona basıp kapatcan

JhonySinse' Alıntı:
HACI BENDE ACIOYURM   ONAYLAYA TIKILYIORUM KARSIMA CMD ACILIYOR TAMAM YAIZI CIKIYOR KIRMIZI SONRA KAPANIYOR TEKRAR TAMAM YAZISI CIKIYOR BİDE OPERAYA HER GIRIDIGME VARSAYİLAN TARIYICI YAPILSINMI DİYOR TEKRAR SORMA DİİYP YAPILSIN DIYORUM CIKIYORUM TEKRAR GIRIYORUM GENE AYNISI CIKIYOR

kardeşim windows 8 se sistemın onu videolarda araştırarak yapcaksın warsayılan tarayıcı nasıl yapılır diye

Üye
10 HİZMET YILI
YTEragonWTF' Alıntı:
larysam' Alıntı:
Usta bişey soracam 

nasıl oluyor acill

umuthb' Alıntı:

Usta misc bölümünde aah yok benimkimde veya misc içinde bişeylere dahamı basıyoruz açık anlatırmısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...