Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Merhaba bundan 15 dk önce falan loader indirdim reklam onayı vs oldu among us için deneyecektim loader indi açtım reklam onayını yaptım among us hilesini injectledim fakat hile menüsü gelmedi galiba eksik dosyalar vs var diye sitede araştırma yapmaya başladım neyse dedim bi loader siliyim tekrar yükleyim dedim sildim bidaha indirdim yükledim hack center gidiyorum loader açık bir sorun yok sağ altta yeşil ok var hileyi yükle diyorum otomatik loader kapanıyo ve site uyarı veriyo loader aç diye tekrar denedim yine aynı hatayı aldım bilgisayarım win 11 21h2 anti virüs olarak defender kullanıyorum bütün özellikleri kapalı gerçek zamanlı korumadan tutun bulut koruması vs hepsi kapalı ilk indirip denediğimde başarılı oldu ama dediğim gibi menü gelmedi sonraki denemelerimde hiç inject dahi yapamadı loader oto kapanıyo site uyarı veriyo hatanın çözümü var mı biliyosanız yazar mısınız veya link vs paylaşırsanız sevinirim konuyu yanlış yere açtıysam da affola iyi forumlar
Burada loader açık diyor ve hileyi yükle basıyorum
Yükle dedikten sonra loader kapanıyo ve bu uyarıyı veriyo tekrar açıyorum yine normale dönüyo sonra yükle deyince yine böyle oluyo kısır döngü anlayacağınız
Burada loader açık diyor ve hileyi yükle basıyorum
Yükle dedikten sonra loader kapanıyo ve bu uyarıyı veriyo tekrar açıyorum yine normale dönüyo sonra yükle deyince yine böyle oluyo kısır döngü anlayacağınız