Çözüldü Loader sorunu yaşıyorum,Yüklediğimde, Bir şeyler ters gitti diyor Hata kodu 0xA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
sakıncası yoksa sana bir şey sorabilir miyim?
EzPUBGM hilesini kullanırken hata alıyorum ve hata çözümünüzde buna özel bir çözüm yok.
Kardeşim lütfen yardım et türkçe bilmiyorum google translate kullanıyorum ve pakistanlıyım.direkt x+ render modum var ve windows güvenliği kalıcı olarak devre dışı.bunu çözen varsa lütfen söyle kardeşim.
here is image link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Uyarı: eğer 64 bit gameloop kullanıyorsanız gameloopu silip, 32 bit gameloop kurmanız gerekiyor aksi takdirde hile çalışmaz.
Gameloop indirme linki :

->Gameloop sürümünüzün x86 modunda çalıştığından emin olun. Eğer gameloop x64 kullanıyorsanız silin ve resmi websitesinden x86 sürümünü indirin.
-> Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun.

chrome_IOJerxE2d9.png
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Şu adımları uygulayabilirmisiniz?

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-

2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz.

5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Uyarı: eğer 64 bit gameloop kullanıyorsanız gameloopu silip, 32 bit gameloop kurmanız gerekiyor aksi takdirde hile çalışmaz.
Gameloop indirme linki :

->Gameloop sürümünüzün x86 modunda çalıştığından emin olun. Eğer gameloop x64 kullanıyorsanız silin ve resmi websitesinden x86 sürümünü indirin.
-> Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun.

chrome_IOJerxE2d9.png

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...