herşeyi düzgün bir şekilde yaptım oluyor zaten tek sıkıntı resimdeki gibi takılıp kalıyor loader sol altta durum onaylanmadı yazıyorAdmin,tarayıcı çerezleri temizleyin diyordu.
nasıl haptın hocamşimdi oldu ya 5. deneyişim nerdeyse oldu amakonu kilitleyebilirsiniz
w10mu kullanıyorsunbendede bu sorun var
6 saatir deniyomw10mu kullanıyorsun
az once sana olen şey varya bekliyorsunşimdi sen tam olarak nerde hata alıyorsun onu söyle ona göre yardım edeyim
şimdi kardeşim ben söyle cözdüm onay bekliyor dedikten sorna bişi acılsınmı penceresi cıktı chrome ile actım sonra memorynnı sitesine girdi çözüldü kendi kendine kapattı zaten öyle deneaz once sana olen şey varya bekliyorsun
taam kardeşim bu arada anime adı verirmisin fotondaki xdşimdi kardeşim ben söyle cözdüm onay bekliyor dedikten sorna bişi acılsınmı penceresi cıktı chrome ile actım sonra memorynnı sitesine girdi çözüldü kendi kendine kapattı zaten öyle dene
yapabildin mi şimdi ?taam kardeşim bu arada anime adı verirmisin fotondaki xd
yaptım yaptım oldu knives out içinyapabildin mi şimdi ?
knk bu arada onaylandı da şimdi hileyi nasıl aççam ? yükleye basınca hiç bişi olmuyor sol alta Onaylandı diyoryapabildin mi şimdi ?
valla oyununa göre değişir sanırım ben skil için kullanıyorum sorunsuz acılıyor fakat oyunda menü gelmiyor onu anlamadım çözmeye calısıyorum gerisini sen kendin bulmaya calısknk bu arada onaylandı da şimdi hileyi nasıl aççam ? yükleye basınca hiç bişi olmuyor sol alta Onaylandı diyor