EyvallahEline Emeğine Sağlık Güzel Olmuş <3
Yani büyük duruyor yaparken çok dikkat etmemiştim ama haklısın loader incelemeden yaptım bir kez daha yaparsam incelerimgayet güzel hoş duruyo ellerine saglık ama yazılar biraz bana büyük geldi sadece
TeşekkürlerGeliştirilir,eline sağlık.
TeşekkürlerHoş duruyo eline saglik
Boyutlar konusnda haklısınŞık ve güzel olmuş ellerine sağlık. Yazı tipi üzerinde veya boyutu üzerinde oynama yaparsan daha güzel olur diye düşünüyorum![]()
Beklediğim eleştiriFena değil ama yazı Yasso nun yanında yazan Vıp ve Trıal yazıları çok dengesiz olmuş biri aşağıda biri yukarıda dengelersen iyi olur font konusunda da farklı daha iyi fontlar kullanabilirsin arka plan daha değişik sade bir tasarım olabilir Inject yazı renklerini ve fontlarınıda ayarlarsan daha güzel olacaktır.
TeşekkürlerEtkileyici olmus basarilarinin devamini dilerim.
Boyutlar konusnda haklısınteşekkürler
Beklediğim eleştiriOnları cetvelle yaptım dengesiz değil de font konusunda haklısın dediğim gibi ilk defa loader tasarımı yaptım
Bir yere bakmadan pek bir fikrim yoktu o yüzden ama teşekkürler eleştiri için
Teşekkürler![]()
O isimler deneme amaçlıydı oraya hilenin ismi ve sol üste de logosu geliyor sağ üste de kullanıcının fotoğrafıtasarımın sade olmasından yanayım her zaman bu benim şahsi fikrim her yere yapımcının adı yerine güzel bir şekilde uygun köşelere bi yerlere yapılması daha uygundur klas bir şekilde
ama gelişir daime böyledir zaten önce proje olusur sonra üstünde modifler yapılır devam et mutlaka güzel olucaktır
baska türlü programlara bak onlardan fikir edinmeye calıs aynısı yapma birinden farklı bir fikir edinirsin digerinden farklı bir fikir sonra kafanda bir tasarım olusur onuda olusturdugun projenin üstünde uygularsın zamanla güzelleşir ve oturur kolay gelsin
Yani 20 dakikalık bir tasarım deneye deneye olurSanırım yazı fontu ve renklerden öyle gibi gözüküyor daha farklı font kullanırsan güzel duracağını düşünüyorum eline sağlık üzerine gidersen geliştirirsen çok daha iyisi olur deneye deneye sonuçta başarılar.