Loader Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İlk defa loader tasarımı yaptım
Hatalarım unuttuğum şeyler falan olmuş olabilir :D

msasüt.jpg
panel.jpg

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
gayet güzel hoş duruyo ellerine saglık ama yazılar biraz bana büyük geldi sadece

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Eline Emeğine Sağlık Güzel Olmuş <3
Eyvallah
gayet güzel hoş duruyo ellerine saglık ama yazılar biraz bana büyük geldi sadece
Yani büyük duruyor yaparken çok dikkat etmemiştim ama haklısın loader incelemeden yaptım bir kez daha yaparsam incelerim :D
Geliştirilir,eline sağlık.
Teşekkürler
Post automatically merged:

Hoş duruyo eline saglik
Teşekkürler :)

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Şık ve güzel olmuş ellerine sağlık. Yazı tipi üzerinde veya boyutu üzerinde oynama yaparsan daha güzel olur diye düşünüyorum :)

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Etkileyici olmus basarilarinin devamini dilerim.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Fena değil ama yazı Yasso nun yanında yazan Vıp ve Trıal yazıları çok dengesiz olmuş biri aşağıda biri yukarıda dengelersen iyi olur font konusunda da farklı daha iyi fontlar kullanabilirsin arka plan daha değişik sade bir tasarım olabilir Inject yazı renklerini ve fontlarınıda ayarlarsan daha güzel olacaktır.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Şık ve güzel olmuş ellerine sağlık. Yazı tipi üzerinde veya boyutu üzerinde oynama yaparsan daha güzel olur diye düşünüyorum :)
Boyutlar konusnda haklısın :D teşekkürler
Fena değil ama yazı Yasso nun yanında yazan Vıp ve Trıal yazıları çok dengesiz olmuş biri aşağıda biri yukarıda dengelersen iyi olur font konusunda da farklı daha iyi fontlar kullanabilirsin arka plan daha değişik sade bir tasarım olabilir Inject yazı renklerini ve fontlarınıda ayarlarsan daha güzel olacaktır.
Beklediğim eleştiri :) Onları cetvelle yaptım dengesiz değil de font konusunda haklısın dediğim gibi ilk defa loader tasarımı yaptım
Bir yere bakmadan pek bir fikrim yoktu o yüzden ama teşekkürler eleştiri için
Etkileyici olmus basarilarinin devamini dilerim.

Яeforming
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bence gayet hoş ve sade olmuş eline sağlık.Sadece boyutları pek uymamış gibi

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Boyutlar konusnda haklısın :D teşekkürler

Beklediğim eleştiri :) Onları cetvelle yaptım dengesiz değil de font konusunda haklısın dediğim gibi ilk defa loader tasarımı yaptım
Bir yere bakmadan pek bir fikrim yoktu o yüzden ama teşekkürler eleştiri için

Sanırım yazı fontu ve renklerden öyle gibi gözüküyor daha farklı font kullanırsan güzel duracağını düşünüyorum eline sağlık üzerine gidersen geliştirirsen çok daha iyisi olur deneye deneye sonuçta başarılar.

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
güzel olmuş eline sağlık

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tasarımın sade olmasından yanayım her zaman bu benim şahsi fikrim her yere yapımcının adı yerine güzel bir şekilde uygun köşelere bi yerlere yapılması daha uygundur klas bir şekilde

ama gelişir daime böyledir zaten önce proje olusur sonra üstünde modifler yapılır devam et mutlaka güzel olucaktır

baska türlü programlara bak onlardan fikir edinmeye calıs aynısı yapma birinden farklı bir fikir edinirsin digerinden farklı bir fikir sonra kafanda bir tasarım olusur onuda olusturdugun projenin üstünde uygularsın zamanla güzelleşir ve oturur kolay gelsin

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Label renkleri olmamış. Geliştirilebilir eline sağlık.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
tasarımın sade olmasından yanayım her zaman bu benim şahsi fikrim her yere yapımcının adı yerine güzel bir şekilde uygun köşelere bi yerlere yapılması daha uygundur klas bir şekilde

ama gelişir daime böyledir zaten önce proje olusur sonra üstünde modifler yapılır devam et mutlaka güzel olucaktır

baska türlü programlara bak onlardan fikir edinmeye calıs aynısı yapma birinden farklı bir fikir edinirsin digerinden farklı bir fikir sonra kafanda bir tasarım olusur onuda olusturdugun projenin üstünde uygularsın zamanla güzelleşir ve oturur kolay gelsin
O isimler deneme amaçlıydı oraya hilenin ismi ve sol üste de logosu geliyor sağ üste de kullanıcının fotoğrafı
Aklıma birşey gelmediği için yasso yazdım :)
Zaten eleştiri alıp geliştirmek amacıyla buraya atıyorum tasarımları bir sonraki loader tasarımında falan bu hatalara düşmeyeceğim teşekkürler :)
Post automatically merged:

Sanırım yazı fontu ve renklerden öyle gibi gözüküyor daha farklı font kullanırsan güzel duracağını düşünüyorum eline sağlık üzerine gidersen geliştirirsen çok daha iyisi olur deneye deneye sonuçta başarılar.
Yani 20 dakikalık bir tasarım deneye deneye olur
Belirttiğim gibi buraya atmamın amacı bir fikir almam siz de bu fikri bana sağlıyorsunuz teşekkürler :)

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@Yasso. gelişmene yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...