Loader uzun süredir çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ADblock gibi bir program kullanmıyorum. Tüm tarayıcıları denedim olmadı hepsini tek tek varsayılan yaparak.
Windows defender ve antivirüs programı kullanmıyorum sorun da benim pc de eminim.
Sorun nerede anlamıyorum siteye girmeme rağmen siteye giriş bekleniyor diyor
Discord bölümü onaylı üye olmama rağmen çalışmıyor bu yüzden yöneticiler ile görüşemiyorum ve ts3 kullanmıyorum
ve evet sayfayı yenilemek vs. aklıma geldi yorum kasmak isteyenler boş yorum yapmasın veya aynı yorumu başkası tekrar yazmasın pls
Ekran Görüntüsü (8).png

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
google chrome üzerinden yapcan yine olmasssa google ayarlarını sıfırla

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Puffinbrowser yükle istediğin gibi girerbilirsin bende herşeye giriyor discord sorunuda genel merak etme düzelecektir

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
umarım yorum kasmak için açmamışsındır bu konuyu
yönetici olarak çalıştırmayı dene chromeyide loaderide sadece bir tane sekme ile yapmayı dene

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeşim tarayıcılarını varsayılandan kaldır sadece hangisini istiyosan onu seç hepsi açıksa program karışıyodur direk bloke oluyodur belki öyle dene benimde öyle olmuştu sadece chrome yaptım oldu

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeşim tarayıcılarını varsayılandan kaldır sadece hangisini istiyosan onu seç hepsi açıksa program karışıyodur direk bloke oluyodur belki öyle dene benimde öyle olmuştu sadece chrome yaptım oldu
umarım yorum kasmak için açmamışsındır bu konuyu
yönetici olarak çalıştırmayı dene chromeyide loaderide sadece bir tane sekme ile yapmayı dene
hayır yorum kasmak için değil onaylı üyeyim zaten neyime yetmeyecek? denedim onu da olmadı, mahsun zaten sadece 1 varsayılan oluyor.
Puffinbrowser yükle istediğin gibi girerbilirsin bende herşeye giriyor discord sorunuda genel merak etme düzelecektir
bunu deneyeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bendede aynı sıkıntı var 2 kere 3 kere basıyorum system 2ye veya 1e açılıyor adblock yazıyor ve geri siliniyor çaresini bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...