Onaylı Üye
League of Legends hilesini indirmeye çalışıyorum. Hileyi indir dediğimde loader hala 'waiting for action' yazısında kalıyor ve herhangi bir tepki vermiyor.
SS;
SS;
farklı bir tarayıcıdan denediniz mi ?dostum zaten sorun orda ben herşeyi düzgün yapıyorum bu yazdıklarını uyguluyorum ama yükle dedigimde bir tepki vermiyor sorunum bu benim
Sorun hayla devam etmekteVpn
R€klam €ngelleyci
bunları kapalı olduğundan emin olun
Hileyi inject etmeden önce prefetch ve temp dosyalarınıda temizleyin, sonrasında windows defenderınızın kapalı olduğundan emin olun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın sonrasında tekrardan inject etmeyi deneyin
dostum zaten sorun orda ben herşeyi düzgün yapıyorum bu yazdıklarını uyguluyorum ama yükle dedigimde bir tepki vermiyor sorunum bu benim@kingangel
League of legends script Nasıl Kullanılır
https://memoryhackers.org/cheats/lol-script-dword-wsreborn-2023.27/field?field=howtouse
1- MemoryUI loaderi açın.
2- WsReborn Script "Yükle" butonuna basın.
3- League of legends Oyunu açın
4- Oyuna girin ve şampiyonunuzu bekleyin
5- Oyun yüklendiğinde enter tuşuna basın.
6- Eğer her şey normalse beep sesi duyacaksınız.
Yazdığım linkte sayfayı aşağıya doğru kaydırınız ve öğretici vidoları izleyiniz daha sonra uygulayınız.
farklı bir tarayıcıdan denediniz mi ?dostum zaten sorun orda ben herşeyi düzgün yapıyorum bu yazdıklarını uyguluyorum ama yükle dedigimde bir tepki vermiyor sorunum bu benim
teşekkürler farklı tarayıcdan denemek sorunumu çözdüfar
farklı bir tarayıcıdan denediniz mi ?
temp prefecht %TEMP% klasörlerini temizleyiniz farklı bir tarayıcıdan deneyiniz