Çözüldü Loaderi çalıştıramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba İyi Günler Oynadığım Oyun İçin Hile Ararken Burayı Buldum Daha Önceden Biliyodum Fakat Üyeliğim Yoktu Kayıt Oldum Loader'i indirdim fakat çalıştıramıyorum loader 2 tane yazı ile cmd ekranında kalıyor ss bırakıyorum yardım edicek varmı

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Merhaba Bu bi sorun değil hileyi açmanızı load etmenizi istiyor bunu nasıl yapcaksınız örnek olarak bi video koyacam izleyin

başak oyun hilesi açmak istiyorsunuz diyelim örnek Valorant süper üye olmanız gerek veya Apex hilesi açıcaksınız Onaylı olmanız gerek bazı hileler açmak için belrli bir rank sistemi var

Üye0-49 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Standart Olarak Bu Gruba dahilsiniz.
Onaylı Üye50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Seçkin Üye300- 599 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 15 Gün Olmalıdır.
Süper Üye600-1499 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En...
security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Waiting for load yazdığında ui.memoryhackers.org üzerinden hileyi seçip loadlayın. Problem kalmayacaktır.

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhaba Bu bi sorun değil hileyi açmanızı load etmenizi istiyor bunu nasıl yapcaksınız örnek olarak bi video koyacam izleyin

başak oyun hilesi açmak istiyorsunuz diyelim örnek Valorant süper üye olmanız gerek veya Apex hilesi açıcaksınız Onaylı olmanız gerek bazı hileler açmak için belrli bir rank sistemi var

Üye0-49 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Standart Olarak Bu Gruba dahilsiniz.
Onaylı Üye50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 5 Gün Olmalıdır.
Seçkin Üye300- 599 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 15 Gün Olmalıdır.
Süper Üye600-1499 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 60 Gün Olmalıdır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...