Seçkin Üye
Selam oyunda script kullanmama rağmen beni alıyorlar oyunda kda sı en düşük olan ben oluyorum anlamadım Space e basıp dalıyorum kombo yapıyorum ama ölüyorum
Hocam hile sadece kombonuzu yapıyor sen o komboyu nerede hangi zamanda yapman gerektiğini bilmedikten sonra hile sana bir şey yapamaz ki. Oyun bilgini geliştirmeni öneririm.Selam oyunda script kullanmama rağmen beni alıyorlar oyunda kda sı en düşük olan ben oluyorum anlamadım Space e basıp dalıyorum kombo yapıyorum ama ölüyorum
Base de beklemiyorum adama space basıp kombo yapıyor ölüyorumHocam hile tek atmıyor ki yapması gereken komboları daha seri yapıyor sadece sc var diye karşı baseye falan girersen tabi ölürsün
Bende vayne ile girdim adam beni çekiyor yanıma falan geliyor öldürüyorilk başta bende böyle düşünüyordum sonra top vayneyi keşfettim![]()
kanka adama cektirmicen kendini kite ata ata kesicen öğrenirsin yavas yavas.Bende vayne ile girdim adam beni çekiyor yanıma falan geliyor öldürüyor
Ben farm yaperken yanıma geliyorkanka adama cektirmicen kendini kite ata ata kesicen öğrenirsin yavas yavas.
bunu ben de yaşadım adc oynarken işte burda yapman gereken scripte güvenmemen lazım kanka kendinde normal oynayışını yap minyon arkasında durmak gibiBende vayne ile girdim adam beni çekiyor yanıma falan geliyor öldürüyor