- Yasaklandı
Üye
//
selimes11' Alıntı:DOSYA BULUNAMADI YAZIYOR KAFAYI YİCEM SABAHTAN BERİ LOG VERİYOR NEDİR BU YA
WALLSHOUT6' Alıntı:VİRÜS TOTALE DİKKAT EDİLMELİ İNDİRİRKEN BAKIN TERTEMİZ VİRÜSTOTAL
taklacierkan' Alıntı:Orusppu çoçuğu indirdim açtım lOG verenler temizendi dedi tm dedim ondan sonra kasadaki cd koyma yeri açıldı masaüstü taammen gitti degisik sesler geldi hemen komple kapattım yavsakk ne istiyon lan milleten heee rapoorrrrr
Orusppu çoçuğu indirdim açtım lOG verenler temizendi dedi tm dedim ondan sonra kasadaki cd koyma yeri açıldı masaüstü taammen gitti degisik sesler geldi hemen komple kapattım yavsakk ne istiyon lan milleten heee rapoorrr
taklacierkan' Alıntı:Orusppu çoçuğu indirdim açtım lOG verenler temizendi dedi tm dedim ondan sonra kasadaki cd koyma yeri açıldı masaüstü taammen gitti degisik sesler geldi hemen komple kapattım yavsakk ne istiyon lan milleten heee rapoorrrrr
Orusppu çoçuğu indirdim açtım lOG verenler temizendi dedi tm dedim ondan sonra kasadaki cd koyma yeri açıldı masaüstü taammen gitti degisik sesler geldi hemen komple kapattım yavsakk ne istiyon lan milleten heee rapoorrr
WALLSHOUT6' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:Orusppu çoçuğu indirdim açtım lOG verenler temizendi dedi tm dedim ondan sonra kasadaki cd koyma yeri açıldı masaüstü taammen gitti degisik sesler geldi hemen komple kapattım yavsakk ne istiyon lan milleten heee rapoorrrrr
kardeşim bunu yapması normal bilgisayarını yeniden başlatıcaktın
Eddy' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:Orusppu çoçuğu indirdim açtım lOG verenler temizendi dedi tm dedim ondan sonra kasadaki cd koyma yeri açıldı masaüstü taammen gitti degisik sesler geldi hemen komple kapattım yavsakk ne istiyon lan milleten heee rapoorrrrr
Yani Bilgisiyarına Keylogger Flanmı Attı Yada Trojan