Log Hatası Düzeltemeyorum Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm Beyler PCme  Format Attım  Windows 8 Suan Ama  Oyundan SÜrekli Yok Yiyorum  Ve Düzeltememiyorum Yardım Edermesiniz 
l3pbdE.png

Welbia'danda Böyle Bİ Hata Alıyorum  :hasta: :sleepy:

Çözüm
jomenne' Alıntı:
x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem bu dosyalar dışındaki bütün dosyaları sil silmeden önce yedek al bi hata yaparsan tekrar atarsın

Sonuc Aynı Kareşim 5 dk sonra gene log Alıyom Hİlesiz Girsemde Aynı Hİleli Girsemde Aynı Log Hatasını Alıyorum 5 dk beklio sadece oyunda 5 dk sonu log alıyom

jomenne' Alıntı:
x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem bu dosyalar dışındaki bütün dosyaları sil silmeden önce yedek al bi hata yaparsan tekrar atarsın

Sonuc Aynı
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kardeş pcde hile olmadığına eminsen %temp% yi sil prefetchi sil tempi sil ccleanerla kayıt defterini sil windowsdaki xspritle xhunterı sil pcyi yeniden başlat tekrar dene

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
jomenne' Alıntı:
kardeş pcde hile olmadığına eminsen %temp% yi sil prefetchi sil tempi sil ccleanerla kayıt defterini sil windowsdaki xspritle xhunterı sil pcyi yeniden başlat tekrar dene

l3pZ0p.png

Yaptım Kardeşim Söyle Bi Hata Alıyorum  Siliyorum  Gene Gelio NApıcam Anlamadım  xhunter ve xsprit mi ne Onuda Sildim Ama Olmadı Kardeşim. .

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
jomenne' Alıntı:

Sonuc Aynı Kareşim 5 dk sonra gene log Alıyom Hİlesiz Girsemde Aynı Hİleli Girsemde Aynı Log Hatasını Alıyorum 5 dk beklio sadece oyunda 5 dk sonu log alıyom

jomenne' Alıntı:

Sonuc Aynı

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...