30 Ocak 2017 #1 MrMajeste M Onaylı Üye Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 130 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Arkadaşlar Herşey Videoda Belirtildiği Gibi Memoryhackers Üyeleri İçin Bunu Buldum Kendi Buluşum Yapanlara Şimdiden Burdan Selam Video= Yapamayan Belirtsin +1 Rep Unutma Linkler Videodaki Yorumlarda Belirtilmiştir!!! Dosyaları Yedekleyiniz Her Oyun Girişi Böyle Yapmak Daha Sağlıklı Olur
Arkadaşlar Herşey Videoda Belirtildiği Gibi Memoryhackers Üyeleri İçin Bunu Buldum Kendi Buluşum Yapanlara Şimdiden Burdan Selam Video= Yapamayan Belirtsin +1 Rep Unutma Linkler Videodaki Yorumlarda Belirtilmiştir!!! Dosyaları Yedekleyiniz Her Oyun Girişi Böyle Yapmak Daha Sağlıklı Olur
30 Ocak 2017 #2 emir724 E Onaylı Üye Katılım 25 Kas 2016 Mesajlar 103 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI eyw kardeşim oldu Oyla 0 Olumsuz oyla
30 Ocak 2017 #3 AYanEnes A Üye Katılım 12 Ocak 2017 Mesajlar 22 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Allah Razı Olsun Allah Razı Olsun +Rep Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Şub 2017 #4 GhostHCEF G Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 21 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI adamsın kardeş güzelmiş harbi Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Şub 2017 #5 CnaxyTR Emektar Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 1,765 Tepki puanı 316 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Dostum konu paylaşırken edit'ine dikkat et, daha hoş dursun ve daha rahat anlaşılsın. Konu paylaşırken üst taraftaki ikonlardan kamera simgesine tıklayıp video sitesini seçip, linkini yapıştırabilirsin, daha iyi olur.. Oyla 0 Olumsuz oyla
Dostum konu paylaşırken edit'ine dikkat et, daha hoş dursun ve daha rahat anlaşılsın. Konu paylaşırken üst taraftaki ikonlardan kamera simgesine tıklayıp video sitesini seçip, linkini yapıştırabilirsin, daha iyi olur..