Link atarmısın buradan ulaşamadım.discordda gel orda bulurlar çözümü
O dosya yok bende.
Sildim kardeşim ama tekrardan log veriyor.
Sildim kardeşim ama tekrardan log veriyor.
aynenLog sadece hileden kaynaklanan bi durum değil bilgisayarda cheat engine varsa yinede log verebiliyo bende oluyodu bende cheat engine dosyalarını rar ile sıkıştırıyorum o şekilde kullanıyorum temp dosyalarını temizle görev yöneticisinden gereksiz programları kapat oda verebiliyo olabilir birçok neden var yani
Deniyorum şimdi kardeşim teşekkürlerLog sadece hileden kaynaklanan bi durum değil bilgisayarda cheat engine varsa yinede log verebiliyo bende oluyodu bende cheat engine dosyalarını rar ile sıkıştırıyorum o şekilde kullanıyorum temp dosyalarını temizle görev yöneticisinden gereksiz programları kapat oda verebiliyo olabilir birçok neden var yani
Kardeşim dediğin herşeyi yaptım yinede log alıyorum yardım edin lütfen !!Log sadece hileden kaynaklanan bi durum değil bilgisayarda cheat engine varsa yinede log verebiliyo bende oluyodu bende cheat engine dosyalarını rar ile sıkıştırıyorum o şekilde kullanıyorum temp dosyalarını temizle görev yöneticisinden gereksiz programları kapat oda verebiliyo olabilir birçok neden var yani
Sende var mı yda oynuyor musun ?herkeste bu sıkıntı var ne zaman düzeltirler acaba
arada oynuyom bugün girdim bendede log verdiSende var mı yda oynuyor musun ?