Bende yaradı malesefkiBir ise yaramiyor bu yontem![]()
Eset'le bi tararımo kadarını bilemem bildiğim lite sürümün log vermediği red bellek hatasını araştır internetten bulursun büyük ihtimal 360 total ile bir tarama yapman gerekecek
O işe yaramadı hocam denedim onudurdulurdu hatsı veriyorsa
1. bilgisayara sağ tık yapıp özellikler diyoruz
2. gelişmiş sitem ayarlarına giriyoruz3.gelişmişten performansdan ayarlara basıyoruz
4.veri yürütmeye geliyorsun sadece önemli tikini seçtklerim dışındayı seçiyorsun
5. Ekle diyorsun
6. ordan wolftü veya durduruldu hatası verenlerin seçiyorsun sonra tamm diyip uygula diyorsun
7. pc yeniden başlatıyorsun
sorun çözülür
valla ben bunu denedim wolftü dosyasının içindeki Launcheri seçiceksinEset'le bi tararım
O işe yaramadı hocam denedim onu
Bende olmamıştı şimdi hileyi ve wolftüyü yeniden kuruyorum birkez daha deneyecem eğer olmazsa format atacam :Bvalla ben bunu denedim wolftü dosyasının içindeki Launcheri seçiceksin
dene denemekten zarar gelmezBende olmamıştı şimdi hileyi ve wolftüyü yeniden kuruyorum birkez daha deneyecem eğer olmazsa format atacam :B
Yok hocam ya çıldıracam değişen birşey olmadı Win7 veya Win10 kuracamdene denemekten zarar gelmez
Format at en iyisiYok hocam ya çıldıracam değişen birşey olmadı Win7 veya Win10 kuracam