Tekrar merhaba Forumda bir üye LoL logları temizlemekle alakalı bu bilgileri paylaşmış. Harfiyen dediklerini yaptım fakat dosyalarda problemle karşılaştım.
Mesela temp dosyasının içindeki şu dosyalar silinmiyor. Prefetch dosyasında da birkaç dosya silinmedi. Herkeste böyle mi oluyor? Bu yazının paylaşıldığı konu kilitli olduğu için oradan soramadım.
USER=2544415]omercnaa4[/USER] nın mesajıyla sevindim,
USER=422482]deniz2010[/USER] un mesajıyla hüzünlendim
Ben bu scripti deneyimleyemeden ölüp gidicem herhalde Beni mi korkutuyorsun deniz doğruyu söyle
Peki ben logları sildikten sonra riot clientin kendi kendine açılması normal mi Yoksa benim bilgisayara gece gece cin mi bulaştırdık hile yapıcam diye?
Peki ben logları sildikten sonra riot clientin kendi kendine açılması normal mi Yoksa benim bilgisayara gece gece cin mi bulaştırdık hile yapıcam diye?
Tekrar merhaba Forumda bir üye LoL logları temizlemekle alakalı bu bilgileri paylaşmış. Harfiyen dediklerini yaptım fakat dosyalarda problemle karşılaştım.
Mesela temp dosyasının içindeki şu dosyalar silinmiyor. Prefetch dosyasında da birkaç dosya silinmedi. Herkeste böyle mi oluyor? Bu yazının paylaşıldığı konu kilitli olduğu için oradan soramadım.
Bunların silinmeme sebebi hala çalışmasından dolayıdır
tüm programlar kapalıyken silinebilir
hala silinmeyen dosyalar varsa iobit unlocker ile zorla silebilirsin (tavsiye etmem sıkıntı çıkabilir)
pc restart atıktan sonra silinebildiği kadarını sil silinemeyen dosyalarda windows açılırken otomatik başlatılan programların dosyalarıdır onlarıda bulup görev yöneticisi üzerinden kapatırsan onlarda silinebilir olacaktır