Selam, arkadaşlar bu aralar LPReborn da Vanguard bazen algılayabilir bu onun için açılmış bir konudur. Bildiğiniz üzere Valorant'tan ban yiyenler oluyor, ben de yedim sizin de yememeniz için konu açmak istedim. Arkadaşlar LPReborn kullanmadan önce kesinlikle! Vanguard'ı kapatın ve LPReborn ile oynadıktan sonra Valorant oynayacaksanız log, kalıntı bırakmayın. Gelelim kalıntıları nasıl sileceğimize. Bunun için biraz bakındım, bildiklerim.
---------------------------
Program Data/Riot Games içinde yer alan "machine.cfg" ve "metadata" dosyasını silin.
AppData/Local/Riot Games klasörünü tamamen silin.
Games/League of Legends/Config ve Logs klasörünü tamamen silin.
Çalıştır > "%appdata%" LPRB klasörünü tamemen silin.(Özel cha. vs. config kullanıyorsanız başka bir yere kaydedin zip veya rar halinde.)
Çalıştır > "Temp" Recent" "%temp%" "Prefetch" klasörlerini temizle, önemsiz dosyaları atlayabilirsin.(Recent kısmını atlayabilirsin.)
Eğer yediyseniz ticket açın şansınızı deneyin ama ben ticket açtım maalesef kaldırmadılar bu konuda çok kararlılar.
Program Data/Riot Games içinde yer alan "machine.cfg" ve "metadata" dosyasını silin.
AppData/Local/Riot Games klasörünü tamamen silin.
Games/League of Legends/Config ve Logs klasörünü tamamen silin.
Çalıştır > "%appdata%" LPRB klasörünü tamemen silin.(Özel cha. vs. config kullanıyorsanız başka bir yere kaydedin zip veya rar halinde.)
Çalıştır > "Temp" Recent" "%temp%" "Prefetch" klasörlerini temizle, önemsiz dosyaları atlayabilirsin.(Recent kısmını atlayabilirsin.)
Eğer yediyseniz ticket açın şansınızı deneyin ama ben ticket açtım maalesef kaldırmadılar bu konuda çok kararlılar.
Son düzenleme: