Log ve Real Envanter İle Alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Ya Şimdi Dediniz Log Hatasını Yapın Böyle Diye Yaptık Hiç Bir İşe Yaramadı Yaptım Olmadı
 HALA SU NALET OLASI SEYİ VERİYOR BIKTIM YENİ HİLE CIKARTIRMISINIZ
                           LOG                                          
NALET OLSUN BU HAYAT
Birde Real Envantere Güçlü Kullanıcı Haykırma - Bunları Yapmassanız Bari Karakter Hack Eklemiyip Karakterleri Ve Setlerini Ekliyin Sadece Ateş Barut Olması YEterlidir Benim İçin Birde Güçlü Kullanıcı
         Beni Anlayışla Karşılayan Kuruculara - Adminlere Çok Teşekkürler        
 KALP EwqDa

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
kardeş eger hile yaptıgında gelıyora log onun ıcın log vermeyen hile bulman lazım obur turlu hıle acmadan normal oynarken veriyosa log demekki pcn de hack dosyası dururyor yapcagın sey e gmail gir e posta yaz konu:log alıcı:[email protected] kocaman boşluk var orayada wolfteamın ıcınde dosyalarda xigncode var ona bas içindede xigncode olacak ona basılı tutup o kocaman bosluga at bişey doluyor o dolunca gonder bi 3 5 dk bekle sana cevap gelecek şu şu yerde şu hack var onu silersen log vermeyecek diye. mesela yereldisk c program files r15 hack demistir gelen kutusunda mesela gitcen o dosyadan o şeyi silecen. bu yani

Üye
9 HİZMET YILI
melih2887' Alıntı:
kardeş eger hile yaptıgında gelıyora log onun ıcın log vermeyen hile bulman lazım obur turlu hıle acmadan normal oynarken veriyosa log demekki pcn de hack dosyası dururyor yapcagın  sey e gmail gir e posta yaz konu:log   alıcı:[email protected]    kocaman boşluk var orayada wolfteamın ıcınde dosyalarda xigncode var ona bas içindede xigncode olacak ona basılı tutup o kocaman bosluga at bişey doluyor o dolunca gonder bi 3 5 dk bekle sana cevap gelecek şu şu  yerde şu hack var onu silersen log vermeyecek diye. mesela yereldisk c program files r15 hack demistir gelen kutusunda mesela gitcen o dosyadan o şeyi silecen. bu yani

Kardeşim Şuan Yolladım Cevap Gelince Bakıcam Olursa Allah Razı Olsun Taşş..klarını Yiym :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...