Aama sırf bir sorunu var belkide kendi hatası, hiçbirsorun yaşamadan 6 yıl kullanıyorum diyen filan da var tek yoruma bakrak karar verme. buraya alakasız mesaj oldu ama silmenin yolunu bulamadım neyse. Ama iyice araştır kafanda bu fare modeli varsa direkt yok sayma dediğim gibi.Bilgiler için teşekkürler bende fare alacaktım beni aydın lattın . Candın
bende aynı sorun oluyodu sayendeStarta basın, run kısmına "regedit" yazın, registry editörü açılacak
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\USB kısmına gidin, klasörü bulduysanız diğer maddeye geçin. Eğer services içinde direk "USB" olan bir klasör yoksa (çünkü bir sürü "usbxx" şeklinde klasör var ama size adı sadece USB olan klasör lazım) yeni yaratın ve adını "USB" yapın.
Klasöre girin "DisableSelectiveSuspend" diye bir anahtar arıyoruz. Varsa çift tıklayın 0 olan değeri 1 yapın. Eğer bu anahtar yoksa klasör içinde boş bir yere tıklayın "Edit" menüsünde "new" seçeneğini seçin ve "DWORD" seçeneğine basıp yeni anahtar yaratın adını "DisableSelectiveSuspend", çift tıklayın ve 0 olan değri 1 yapın.
haklısın dostummmmAama sırf bir sorunu var belkide kendi hatası, hiçbirsorun yaşamadan 6 yıl kullanıyorum diyen filan da var tek yoruma bakrak karar verme. buraya alakasız mesaj oldu ama silmenin yolunu bulamadım neyse. Ama iyice araştır kafanda bu fare modeli varsa direkt yok sayma dediğim gibi.
bu sorun birtek bende oldu sanmıştım tuşun içine bişey kaçtı diye düşündüm temizledim ancak hiçbirşey yapamadım mouse 8-9 ay dayandı ardından bu hata çıktı düzeltmeye çalıştıkca dahada beter oldu ve mouseyi 1-2 ay sonra sinirlenip mouse sol tıkı kırmıştımMerhaba Logitech 203 mouse kullanıyorum oyuna girdiğim de mouse1 ateş etme tuşu takılı kalıyor.
Bir basıp bir basmama sorunu oluyor. Yeniden kurdum format attım bir çok şey denedim fakat çözülmedi bu sorunu yaşayan başkaları var mı ?
logitechnin 1 kere mausunu aldım almaz olaydım hiç bosuna para vermeyin direksiyonu hariç (benim fikrim) gamepower al benceMerhaba Logitech 203 mouse kullanıyorum oyuna girdiğim de mouse1 ateş etme tuşu takılı kalıyor.
Bir basıp bir basmama sorunu oluyor. Yeniden kurdum format attım bir çok şey denedim fakat çözülmedi bu soru
aynen san katılıyorumİki önerim var.İlki garantisi varsa servise yolla.Yoksa mouse pc den çıkarıp uzun süre takılan tuşa bas üst üste.Statik elektrik yapabiliyor bazen bunu.Switchleride değiştirebilirsin.
sorun mekanik olabilir bence garanti kapsamında geri ver.Merhaba Logitech 203 mouse kullanıyorum oyuna girdiğim de mouse1 ateş etme tuşu takılı kalıyor.
Bir basıp bir basmama sorunu oluyor. Yeniden kurdum format attım bir çok şey denedim fakat çözülmedi bu sorunu yaşayan başkaları var mı ?
Piyasanın sayılı üreticelirnden kalite bakımından.Çöpte demezsin.logitechnin 1 kere mausunu aldım almaz olaydım hiç bosuna para vermeyin direksiyonu hariç (benim fikrim) gamepower al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?