Steam PUBG FPS düşüşü sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba.

Steam üzerinden PUBG oynamaktayım. Ne zaman oynasam karşıma düşman çıktığı zaman oyun donmalara başlıyordu. FPS'e bakınca drop olduğunu fark ettim. FPS 3'lere kadar düşüyordu. Bunun üzerine RAM değiştirdim. 8 GB RAM'i 16 GB RAM ile değiştirdim. Şu an oyuna girdiğimde donma yok fakat ateş etme tuşuna basıp çektiğim zaman durmuyor. Aim de alınmıyor. Bu yüzden artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Bilgisayarım ile ilgili bilgiler aşağıdaki gibi:
  • Lenovo IdeaPad L340 Gaming.
  • İşlemci: Intel(R) Core(tm) i7-9750H CPU @ 2.60 GHz.
  • Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 / Intel(R) UHD grahipcs 630.
  • Bellek: 16 GB.
  • Sistem türü: Microsoft Windows 11 Home Single Language 64-bit.
Oyunda FPS bilgileri:
  • FPS: 42.
  • CPU: 93.
  • GPU: 76.
Güncelleme:

Arkadaşlar tekrardan merhaba,
Bu konuyla alakalı şöyle bir çözüm buldum: PC'ye USB ile format attım. Windows 11'den 10'a döndüm. Yerel disk C'yi biçimlendirdim. Bu sayede diskte hiçbir şey kalmamış oldu. Ardından Steam ve Game Booster programını tekrardan yükleyip Steam PUBG kodunu da girdikten sonra denedim. FPS inanılmaz derecede artış oldu. Oyunda takılma donma gibi sorunlar yok oldu ve üstteki daha önceden açtığım konu, ateş etme tuşuna basıp çektiğimde ateşin devam etmesi durumu ortadan kalktı.

Buna benzer durumu yaşayan oyuncular bu adımları denerlerse onlarda da bu sorun ortadan kalkacağına inanıyorum.

Sevgiler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
broski
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Oyun ekran kartını görmüyor olabilir, driverlerini güncelle yada oyun üzerinden ekran kartı seçiliyorsa orda gtx 1650 ti seçili mi kontrol et.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kral suan pcde deilim ama pubg steam kodlari var onlari girsene islemci cekirdlerin hepsini kullaniyor birde en dusuk ayarlarda denermisin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu pc ile nasıl kasıyor anlamadım güzel sistem aslında ama bi format atıp herşeyi güncelle öyle dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...