Logitech G G213 Prodigy RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi - Siyah İncelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
1330TL
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI

Logitech G G213 Prodigy RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi - Siyah İncelemesi

:yazı:

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere Logitech'in oyuncular için tasarladığı Logitech G G213 Prodigy RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi modelini tanıtmak istiyorum. Bu klavye, dayanıklılık, performans ve estetik açıdan öne çıkıyor.

LOGITECH-G-G213-Prodigy-RGB-Türkçe-Q-Oyuncu-Klavyesi---Siyah.jpg

:özellik:

Teknik Özellikler

Özellik
Detay
Tuş Düzeni
Türkçe Q​
Aydınlatma
RGB, 5 ayrı aydınlatma bölgesi​
Bağlantı
USB​
Anahtar Tipi
Mech-Dome​
Multimedya Tuşları
Var​
Bilek Desteği
Entegre​
Suya Dayanıklılık
Var​
Boyutlar
452 x 218 x 33 mm​

Özellikler ve Performans

RGB Aydınlatma
5 ayrı aydınlatma bölgesi ile klavyenizi kişiselleştirebilirsiniz. Farklı renk seçenekleri ve efektler ile görsel açıdan etkileyici bir deneyim sunar.

Mech-Dome Anahtarlar
Mech-Dome anahtarlar, mekanik tuş hissiyatını taklit eden, sessiz ve hızlı tepki veren anahtarlar sunar. Bu sayede oyunlarda hızlı ve hassas tepki alabilirsiniz.

Dayanıklılık ve Suya Dayanıklılık
Dayanıklı yapısı ve suya dayanıklı tasarımı ile uzun ömürlü kullanım sağlar. Kazara dökülen sıvılara karşı dayanıklıdır.

Entegre Bilek Desteği
Entegre bilek desteği ile uzun süreli kullanımda bile rahatlık sağlar. Ergonomik tasarımı ile bileklerinizi destekler ve konfor sunar.

Multimedya Tuşları
Özel multimedya tuşları ile ses kontrolü, medya oynatma ve diğer fonksiyonları hızlıca yönetebilirsiniz.

Kullanıcı Deneyimleri

Kullanıcıların yorumlarına göre, Logitech G G213 Prodigy, özellikle RGB aydınlatması ve dayanıklı yapısı ile beğeniliyor. Mech-Dome anahtarların hissiyatı ve entegre bilek desteği de kullanıcılar tarafından olumlu geri dönüşler alıyor.

Sonuç

Logitech G G213 Prodigy RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi, dayanıklılık, estetik ve performans arayan oyuncular için mükemmel bir seçim. Gelişmiş özellikleri ve konforlu tasarımı ile oyun deneyiminizi üst seviyeye taşıyacaktır.

İYİ FORUMLAR...

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben bu klavyeyi uzun zamandır (kullanıyorum tahmini 2 3 sene ) benim gibi klavyeye agresif şekilde kullanan varsa öneririm sağlam dayanıklı kablosu dayanıklı ipli şekilde suya dayanıklı ve logitech ghub uygulamasıyla yada windows 11 dinamik aydınlatma seçeneği ile rgb ayarlarını değiştirebilirsiniz almanızı tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aynı klavyeyi 6 ay önce kullanıyordum klavyenin hem kendisi hem hissiyatı gerçekten mükemmel bir seviyede fakat ilerleyen dönemlerde önce bir tuş arada basıp basmamaya başladı a tuşu daha sonra bi gidip bi geliyor gibi bazende hiç sorun yok gibiydi dahada ilerleyen dönemlerde a s d olarak tuşlar tutukluluk yapmaya başladı ve uğraşmak istemedim artık bu klavye ile mecbur gidip farklı bir klavye aldım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Güzel bir ürün, Logitech zaten kalitesiyle kendini belli ediyor,

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
benim için iyi bir seçenek bilgi için teşekkürler

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Yani bilemiyorum bu fiyata gerçekten iyi mekanik klavyelerde var. Artık okadar garip fiyatlara satılıyor ki ürünler... Mekanik klavyede en azından tuş bozulmalarında SWAP yapılabiliyor. Bana mekanik olmayan klavyelere bu kadar para vermek biraz saçma geliyor.

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Çok üstünden zaman geçti artık bu klavyenin farklı modellere yönelmeli insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...