Logitech G PRO X SUPERLIGHT İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
:resim:

1700674764114.png

:yazı:
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Logitech'in yeni kablosuz oyuncu faresi G PRO X SUPERLIGHT'ı tanıtacağım. Bu fare, Logitech'in en hafif ve en hızlı kablosuz faresi olarak piyasaya sürüldü. Peki, bu fare gerçekten de iddia edildiği kadar iyi mi? Gelin birlikte inceleyelim.

G PRO X SUPERLIGHT, Logitech'in önceki modeli G PRO Wireless'ın daha hafif ve daha optimize edilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Bu fare, sadece 63 gram ağırlığında ve pil dahil. Bu, kablosuz bir fare için oldukça etkileyici bir rakam. Ayrıca, bu farede RGB aydınlatma, DPI düğmesi ve yan düğmelerden biri kaldırılmış. Bu sayede hem ağırlık azaltılmış hem de daha sade ve şık bir tasarım elde edilmiş.

Farenin ergonomisi ise oldukça başarılı. Farenin boyutu orta büyüklükte ve elinize tam oturuyor. Farenin yüzeyi ise mat siyah veya beyaz renk seçenekleriyle sunuluyor. Farenin yüzeyi, terlemeyi önleyen ve kaymayı engelleyen bir malzemeden yapılmış. Farenin altında ise PTFE (teflon) ayaklar bulunuyor. Bu ayaklar, farenin her türlü yüzeyde çok akıcı ve sorunsuz bir şekilde kaymasını sağlıyor.

Farenin performansı ise muhteşem. Bu farede Logitech'in HERO 25K sensörü kullanılıyor. Bu sensör, 100-25600 DPI aralığında çalışabiliyor ve saniyede 400 inçlik bir hızı destekliyor. Ayrıca, bu sensörün güç tüketimi de çok düşük. Bu sayede farenin pil ömrü de uzun oluyor. Logitech, bu farenin tam şarjla 70 saate kadar kullanılabileceğini iddia ediyor. Benim deneyimimde ise bu süre 60 saate yakın çıktı. Yine de bu, kablosuz bir fare için çok iyi bir süre.

Farenin bağlantısı ise Logitech'in LIGHTSPEED teknolojisiyle sağlanıyor. Bu teknoloji, farenin bilgisayarla 1 ms'lik bir gecikmeyle iletişim kurmasını sağlıyor. Bu da oyunlarda çok önemli bir avantaj. Ben bu fareden hiçbir kopma, gecikme veya takılma yaşamadım. Farenin bağlantısı için USB dongle kullanılıyor. Bu dongle, farenin altındaki bir yuvaya yerleştirilebiliyor veya bilgisayara yakın olması için uzatma kablosuyla bağlanabiliyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bununla g903 arasi kalmistim g903 aldim gaming icin bence net daha iyi ama bu gundelik kullanimda hic fena degil

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ülkemiz ekonumisine göre fiyatı çok yüksek, keyfe keder alınabilecek bir mouse :D
Sadece hafiflik için birçok fonsiyondan vazgeçip 3.5k - 4k TL verecek çok insan olacağını sanmıyorum
En azından aklı başında olan insanlar tercihini bu mouse tarafında kullanmaz diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
almaktan son anda döndüğüm mouse kendisi onun yerine raze viper ultimat2 aldım sensor farkı var ama şuan gayet memnunum öneririm

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kankalar fiyatıda biraz daha uygun olsa alınabilecek bir mouse bence

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
beyaz modeli çok iyi bunun kendim kullanıyorum öneririm

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben aldım da tuşu çift bastıgı için iade etrtim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çok iyi ama 3.500 tl sanırım en düşük fiyatı :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yeterli bütçeniz varsa hiç düşünmeden alın derim. yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum ve aşırı memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...