Onaylı Üye
kesinlikle hyperx cloud ayrı birkalite logitech in mouseleri iyi sadece hyperi herr konuda önerriirm ama kulaklığı ayrı birşey
sence mikrofon kalitesi bakımından hangisi daha üstün ?HyperX Cloud Alpha S ses ayarlarını her türlü yönlendirebildiğin ve ses kalitesinin profesyonel olması
sence mikrofon kalitesi bakımından hangisi daha üstün ?
Arkadaşlar ile konuşma vs. ama fark etmiyor, başka alanlarda da kullanacağım.Soruyu bana sormamışsın ancak ne için mikrofon kalitesi? Şarkımı söyleyeceksin arkadaşlarınlamı konuşacaksın bassmı açacaksın?
Bir internet cafe kullanmıştım ses iletimi güçlü ben beğendim eğer ki sen alıp beğenmezsen o senin zevkin sana yanlış bilgi vermek istememsence mikrofon kalitesi bakımından hangisi daha üstün ?
sence mikrofon kalitesi bakımından hangisi daha üstün ?
teşekkürler.Şunuda belirteyim kısaca aşağıya yazayım.
HyperX Cloud HZ Frekans bakımından Logiteche göre daha düşük (Hyperx 50Hz Logitech 100Hz)
Ayrıca Logitechde dijital ses şifreleme var.
Ancak HyperXden 30Ohms daha düşük.( Logitech 35 Ohms, HyperX 65 Ohms )
Logitech daha fazla Üretici Garantisi sunuyor. (2v1)
HyperX Logitechden 7Dbs daha yüksek ses kalitesi sunuyor.
HyperXde 18000Hz Mikrofon Frekansı var Logitechde ise 10000Hz Mikrofon Frekansı var ancak Logitech sese daha duyarlı ve daha iletken.
Ayrıca 7Hz daha düşük (En düşük frekans seviyesi) sunuyor Hyperx. (Hyperx 13Hz, Logitech 20Hz)
Kesinlikle almalısın hyperx cloud2 kullanan arkadaşlarım var ve son derece mükemmel bir his olduğunu söylüyorlar.eskisi gibi oyun oynayan biri değilim, mikrofon açısından iyi olanı almak istiyorum, bu konu da kararsızım.