G102 faremin çift tıklama sorunu var, bir çaresi var mı? Ne yapılabilir, kenara atayım mı? G203 farem var lakin onun da altındaki kaydıran pedlerin birisi yok. O yüzden psikolojik olarak rahatsız ediyor.
Logitech G102 Prodigy mi kullanıyorsunuz? Eğer Prodigy kullanıyorsanız pek yapacak bir şey yok gibi gözüküyor, G102 Prodigy kronik sorunlu faredir. Çift tıklama sorunu var, garantisi varsa garantiye gönderebilirsiniz.
hocam en iyisi yenisini almak ben g300s de baya baktım araştırdım alakalı konu yok tarıyorum bi anda taramayı bırakıyor mouse yeni mouse almak en iyisi
Logitech G102 Prodigy mi kullanıyorsunuz? Eğer Prodigy kullanıyorsanız pek yapacak bir şey yok gibi gözüküyor, G102 Prodigy kronik sorunlu faredir. Çift tıklama sorunu var, garantisi varsa garantiye gönderebilirsiniz.
G Pro kullanmış birisi olarak çok memnundum, kullandığım süre boyunca tavsiye edebilirim. G102'yi gözden çıkardıysanız yeni bir switch lehimletebilirsiniz, sorunu çözebiliyor.