Çözüldü Logitech g102 çift tıklama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Logitech g102 mousem var yaklaşık 3 senedir kullanıyorum şimdi çift tıklamaya başladı acaba bu sorunun çözümü var mıdır?

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Logitech g102 mousem var yaklaşık 3 senedir kullanıyorum şimdi çift tıklamaya başladı acaba bu sorunun çözümü var mıdır?

Windows ayarlarını kurcalamadıysan, switch'den kaynaklı oluyor usta. büyük ihtimal ile switch ömrünü doldurmaya başladı. Mouse darbe falan aldı mı hiç? Darbelerden sonra ortaya çıkmaya başlıyor genelde.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Windows ayarlarını kurcalamadıysan, switch'den kaynaklı oluyor usta. büyük ihtimal ile switch ömrünü doldurmaya başladı. Mouse darbe falan aldı mı hiç? Darbelerden sonra ortaya çıkmaya başlıyor genelde.
yok almadı sanırım dediğin gibi ömründen kaynaklı .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Anladım. Geçmiş olsun usta. Bu durumlarda ürün garantili ise kesinlikle gönder direkt değişim yapılıyor. 3 yıl oldu diyorsun Ek garanti vb.. yoksa yeni bir mouse bakmaya başlayabilirsin :(
teşekkür ederim ve evet garantisi bitti ucuz yollu bir şey alacağım teşekkür ederim yorumların için.
Post automatically merged:

O zaman mouse' u değişmeni öneririm, hocam.
evet değiştireceğim sağolun

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
teşekkür ederim ve evet garantisi bitti ucuz yollu bir şey alacağım teşekkür ederim yorumların için.
Post automatically merged:

evet değiştireceğim sağolun
Rica ederim, mouse önerisi istersen steel series rival 3 öneririm 500 tl gibi bir fiyatı var.

Bir dönem kullandım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Switch alıp değiştirmek gerek , bir havya biraz lehim biraz da tecrübe gereklidir. baktın maliyeti fazla geliyor hiç uğraşma yeni fare bak.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Logitech G102 mouse'unuzda çift tıklama sorunu yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Mouse Ayarlarını Kontrol Etme: Logitech G HUB veya Logitech Gaming Software gibi resmi Logitech yazılımlarını kullanarak mouse ayarlarını kontrol edin. Ayarlarda herhangi bir çift tıklama özelliği veya hız ayarı bulunuyorsa, bunları kontrol edin ve gerektiğinde ayarları düzeltin.
  2. Pil Değiştirme veya Şarj Etme: Kablosuz bir Logitech G102 kullanıyorsanız, pilin düşük olması çift tıklama sorununa neden olabilir. Pilinizi değiştirin veya şarj edin ve sorunu kontrol edin.
  3. Mouse Tuşlarını Temizleme: Mouse tuşları zamanla kirlenip tozlanabilir, bu da çift tıklama sorununa yol açabilir. Bir pamuklu çubuk veya hafif nemli bir bez kullanarak mouse tuşlarını temizleyin. Tuşların altında biriken toz veya kalıntıları temizlemek sorunu düzeltebilir.
  4. Firmware Güncellemesi: Logitech G102 için mevcut bir firmware güncellemesi varsa, resmi Logitech web sitesinden indirip mouse'a yükleyin. Güncel firmware, çift tıklama sorununun çözülmesine yardımcı olabilir.
  5. Garanti İşlemleri: Yukarıdaki adımları denedikten sonra çift tıklama sorunu devam ediyorsa, Logitech G102 mouse'unuz garanti kapsamındaysa Logitech müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek garanti sürecinden faydalanabilirsiniz. Mouse'unuzun onarılması veya değiştirilmesi gerekebilir.
Çift tıklama sorununu çözmek için yukarıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Ancak, sorun hala devam ediyorsa, Logitech destek ekibiyle iletişime geçmek ve daha fazla yardım almak en iyi seçenek olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...