Tuş atama var onu biliyorum da hareket kaydetme varmı bilmiyorumMerhaba
Logitech g300 fareye sahibim logitech in uygulamasında, bloody gibi fare hareket kaydetme varmı ya da bildiğiniz fare hareketi kaydetme uygulaması varmı ?
macro atamasını biliyorum, ben fare hareket kaydetme yapıyor mu diye soruyorum dostum.tuş atama var ayrı bir sekmede makroyu istediğin gibi yazıp kaydedebilirsin kaydettiğin makroyu daha sonra menüden mouse'un üstündeki sağ ve sol clickin yanındaki makro tuşlarına atayabilirsin
logitech için miyoutube da görmüştüm sanırım bir araştır istersen
Nasıl yapılıyor bi yardımcı olsanlogitech software yazılımından yapılıyor diye biliyorum
Ben dediklerini bi araştırayım yapamazsam yazarım dostum Teşekkür ederim şimdiden böyle bi konu yaparsanda ihtiyacı olanlar olur yani ben rust için araştırıyorum.Hocam logitech için fare hareket kayıt etme tarzı bir program yok ama script yazmayı biliyorsan yapabilirsin oluyor yani
Ha bilmiyorsan çok basit bir yöntemi var
1-jibit macro recorder indir bilgisayarına
2-neyi nasıl kaydetmek istiyorsan jibitmacro recorderla kaydet kaydettikden sonra logunda xyz kordinatlarını,saniyelerini felan veriyor
3-ondan sonra internetten bakarak bile hazır macrolarla yazabilirsin basitçe önemli olan xyz kordinatlar mausun nereye gidecegini felan ayarlamak için...
Acil değilse konu hoşuma gitti akşam logitech macro nasıl yazılır diye bir konu açarım yapamazsan haber et resimli ayrıntılı herşeyiyle anlatırım...
hocam rust içinse hiç tavsiye etmem ikidefa rust ban yedim sırf logitech programı yüzünden deneme bile rust logitechte belli olsun olmasın kesinlikle ban atıyorBen dediklerini bi araştırayım yapamazsam yazarım dostum Teşekkür ederim şimdiden böyle bi konu yaparsanda ihtiyacı olanlar olur yani ben rust için araştırıyorum.![]()
O zaman hiç bakmiyimhocam rust içinse hiç tavsiye etmem ikidefa rust ban yedim sırf logitech programı yüzünden deneme bile rust logitechte belli olsun olmasın kesinlikle ban atıyor
Youtubede var kanka dolu video kendine uygun bulabilrisin ordanMerhaba
Logitech g300 fareye sahibim logitech in uygulamasında, bloody gibi fare hareket kaydetme varmı ya da bildiğiniz fare hareketi kaydetme uygulaması varmı ?