Onaylı Üye
Benim elim büyük olduğu için rahat edemedim ama çift monitör kullananlar için iyi bişeyArkadaşlar g300s önerirmisiniz
Benim elim büyük olduğu için rahat edemedim ama çift monitör kullananlar için iyi bişeyArkadaşlar g300s önerirmisiniz
Hocam çift monitör ile mouse alakasını pek anlayamadım?Benim elim büyük olduğu için rahat edemedim ama çift monitör kullananlar için iyi bişey
Makrosu en fazla olan mouse'lardan bir tanesi eğer bütçem de buna yetiyor diyorsan alabilirsin hem performansli hem de özellik açısından yeterli seviyedeBana Makrosu lazım pubg mobile çok fazla oynuyorum o yüzden istiyorum
ele oturuyor güzel mouse biraz hafif o sıkıntı olabilir ama bence iyi mouseArkadaşlar g300s önerirmisiniz
Suan g300s kullanıyorum Elime tam oturuyor güzel mouseArkadaşlar g300s önerirmisiniz
hafif ve ergonomik 3 yıldır kullandım anca bozuldu ama bir mouse önerecek olursam corsair katar pro.Arkadaşlar g300s önerirmisiniz
gerçekten çok başarılı hissiyat açısından minecraft oynuyorsan bir sürü avantajı var sekmeme hit atma bir sürü almanı şiddetle tavsiye ederimArkadaşlar g300s önerirmisiniz
steelseries çok daha küçük kalacaktır çünkü genel olarak steelseries mouseleri ufak kalıyor diğer mouselere göreo marka çok eskidi bence steel seriesin mouselerine bakmalısın
Bende g502 var çok güzel çokta memnunumArkadaşlar g300s önerirmisiniz
El e oturan harika bı mouse hafif olması da ayri bi güzel kesinlikle tavsiye ederimArkadaşlar g300s önerirmisiniz
güzel bence al kanka iyiArkadaşlar g300s önerirmisiniz