Çözüldü Logitech GHub kurulmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkem Bayrağım Onurum
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Selamın aleyküm dostlar ezpubgm için logitech ghub'ı kendi sitesinden indiriyorum setup'a tıklıyorum ama hiç tepki vermiyor virüs programı defender vs. hepsi kapalı tüm uyumluluk ayarlarında denedim fakat yine çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın.

%temp% , temp ve prefetch klasörlerinin içini temizleyin.

Aşağıdaki programları kurun:
1) DirectX:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2) Visual Paketleri:
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3) Logitech GHUB:
✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Öncelikle sisteminizde bulunan Vanguard AC & Faceit AC varsa kaldırın. Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender devre dışı bırakın.

1) DirectX:

2) Visual Paketleri:
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3) Logitech GHUB:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Ülkem Bayrağım Onurum
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

1) DirectX:

2) Visual Paketleri:
3) Logitech GHUB:

Üstteki işlemleri tamamladıktan sonra aşağıdaki videodaki adımları uygulayarak hileyi çalıştırın.

NOT: Windows oturumunuzun(kullanıcınızın) admin/yönetici izinlerine sahip olduğuna emin olun ve UAC kapatın. (internet üzerinden bunların nasıl yapıldığına bakabilirsiniz.)

NOT2: EzPUBGM hilesi Gameloop 7.1 sürümünde çalışmaktadır. Başka emülatör veya daha düşük gameloop sürümüyle denerseniz çalışmaz.

NOT3: EzPUBGM hilesi Windows 10 1803 - 20H2 sürümlerinde çalışmaktadır fakat 20H2'nin son sürümlerinde çalışmamaktadır.

NOT4: Emulator ayarlarından Render seçeneğini DirectX + yapın.
Yorumun için teşekkürler dostum sorun çözüldü eline sağlık yönetici arkadaşlar konuyu kapatabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...