Cooldoge
Süper Üye
Oyuncu serisin de olmasada masuse belirticeğim. Kaliteli donanım üreticilerinden biri olan Logitech'in Mx Master Bluetoothlu mausunu kısa bir anlatıcağım. Anladığım kadarıyla oyun oynamak için tasarlanmamış olsa da, 6 programlanabilen düğmesi ile uygulama başına kişiselleştirme sunar bu da makro vesayre kullananlar için hoş ve güzel, ayrıca uzun oyun seansları sırasında baş parmağınızın ve parmaklarınızın rahatça dinlenmesini sağlayacak başparmak dayanağı ve iyileştirilmiş tasarım sunar. Bir kullanıcı yorumu ''Ürünün el oturma hissiyatı ve ağırlığını hissederek aldım sonrasında büyük veya ağır dememeniz açısından bunu yaparsanız üründen gayet memnun olucağınıza emin olun. Mouse nin yazılımını indirip tüm tuşlara scrollara ayar atayabiliyorsunuz bu gerçekten çok kullanışlı. Soldaki küçük scrool çok kullanışsız denmiş yorumlarda ben katılmıyorum ses açma kapamayı atadım gayet kullanışlı. Ortadaki scrool un altında kalan tuş ile hızlı veya yavaş mod seçenekleri mevcut scrool un hareket hızını ayarlayabiliyorsunuz. Bağlantı hızı ve mouse tepsi süresi gerçekten çok iyi herhangi bir yüzeyde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kısaca ben ürünü çok beğendim tavsiye ederim fakat ağırlık ve büyüklük konusunda benim el boyutuma göre büyük veya ağır gelmedi tabi bu kullanıcıdan kullanıcıya göre değişebilir.'' Kısaca profesyönellerin kullandığı türden ve kalitesi aşırı iyi hoş ve tatlı bir görünüşünün arkasın da rahatlık duruyor.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap