- Konuyu başlatan
Süper Üye
rica ederim iyi oyunlar dilerimtamam teşekkür ederim
rica ederim iyi oyunlar dilerimtamam teşekkür ederim
hangi oyunda kullanacaksınban yeme oranı ?
kankam hatırlattığın iyi oldu yakın bir arkadaşım bana ulaştı bende konusunu açtım belirtmeme gerek varmı senceHocam eline sağlık güzel olmuş program sahibi senmisin konuda belirtmemişsinde.
Sonuç olarak alıntı bir konu paylaşmışsın alıntı yazmazsan yapımcıyı belirtmezsen muhtemelen ceza alabilirsin ki bu benim bildiğim kadar istersen bi yetkiliyle görüş. Yapımcı "kankam hatırlattığın iyi oldu yakın bir arkadaşım bana ulaştı bende konusunu açtım belirtmeme gerek varmı sence
teşekkür ederim dostum güncelliyorum konuyuSonuç olarak alıntı bir konu paylaşmışsın alıntı yazmazsan yapımcıyı belirtmezsen muhtemelen ceza alabilirsin ki bu benim bildiğim kadar istersen bi yetkiliyle görüş. Yapımcı "Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap" uc kullanıcısı.
teşekkür ederim iyi oyunlar dilerim, fakat konu alıntıdır bilginizeeline sağlık
steam pubg de sanırım tespit ediyor deneyerek deneyimlerini paylaşabilirsinpubgde 3. sınıf yazılım diye tespit ediliyormu ?
birçok konu var daha hepsini pylaşıcam yaaş yavaşen yakın zamanda mouse almam lazım bunu denemek için![]()
aynen öyle teşekkür ederizPubg Ban Yemezsşn kardeşim Mouse yazılımı oldugu için
tabiki discord etiketini yazarmısın sana yardımcı olalım hemenMerhabalar Kardeşim, Nasıl yapıcagımı anlıyamadım bana discord üzerinden yardımcı olurmusun?
Çalıştırmaya çalıştımda sanki çalışmadı kardeşim ya.